Besplatno o sociologiji

08_09_2015 / 08:30h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Flickr
Besplatno o sociologiji

Udruga Imaginacija - splitsko društvo sociologa pripremila je, s ciljem popularizacije sociologije i približavanje te društvene znanosti učenicima srednjih škola, besplatne pripreme za državnu maturu. Rok za prijavu je 23. rujna.

Udruga Imaginacija - splitsko društvo sociologa pripremila je, s ciljem popularizacije sociologije i približavanje te društvene znanosti učenicima srednjih škola, besplatne pripreme za državnu maturu. 

Pripreme će se održavati tijekom cijele školske godine, subotom od 9.30 do 11, u prostoru Filozofskog fakulteta u Splitu (Klerikat, Zajčeva bb). Namijenjene su učenicima trećih i četvrtih razreda srednje škole a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem maila na [email protected] ili putem Facebook stranice udruge. Prijava mora sadržavati ime, prezime, razred i školu polaznika.

Rok za prijavu: 23. rujna 2015.
 

Uz besplatne pripreme za državnu maturu iz sociologije, Udruga Imaginacija nastavlja provoditi postojeće programe Mala škola sociologije i Što je film bez sociologije. Upravo u sklopu potonjeg programa prikazat će se, u četvrtak 10. rujna u 20 sati, u Info zoni, razgovor s anonimnim zatvorenikom te najnagrađivaniji hrvatski dokumentarni film Što sa sobom preko dana? koji gledatelje upoznaje sa zatvorskim životima plaćenog ubojice, pljačkaša banaka i ubojice iz strasti.

>> Pročitaj cijeli program događaja Info zone za rujan