Besplatno o poduzetništvu

28_10_2014 / 09:34h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: mzos.hr
Besplatno o poduzetništvu

Grad Split i Ekonomski fakultet provode besplatnu edukaciju za poduzetnike. Rok za prijavu je 31. listopada.

Grad Split u suradnji sa Sveučilištem u Splitu, Ekonomskim fakultetom, provodi besplatnu edukaciju poduzetnika u sklopu projekta Program obrazovanja poduzetnika u 2014. godini.

Program će se provoditi u razdoblju od studenog do prosinca 2014. godine, a sastoji se od četiri seminara sljedeće tematike: Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj; 28. i 29. studenog 2014. Uvjeti za prijavu: registriran (ili u postupku registracije) organizacijski oblik poduzetništva; Regionalna politika i strukturni fondovi; 5. i 6. prosinca 2014. Uvjeti za prijavu: registriran (ili u postupku registracije) organizacijski oblik poduzetništva; Osnove poduzetništva; 14., 15., 21. i 22. studenog 2014. Uvjeti za prijavu: registriran (ili u postupku registracije) organizacijski oblik poduzetništva i maksimalno dvije godine poslovanja; Financijsko poslovanje poduzetnika i obrtnika; 7. i 8. studenog 2014. Uvjeti za prijavu: registriran (ili u postupku registracije) organizacijski oblik poduzetništva i maksimalno dvije. godine poslovanja

Zainteresirani polaznici mogu se prijaviti samo na jedan program obrazovanja. Prijave jednog polaznika na više seminara neće biti razmotrene. Po završetku programa, polaznici će dobiti potvrdu Ekonomskog fakulteta o završenom programu cjeloživotnog obrazovanja.

Sve dodatne informacije o seminarima i načinu prijave mogu se dobiti u Centru za cjeloživotno obrazovanje i obrazovanje odraslih na adresu el. pošte [email protected].

Rok za prijavu: 31. listopada 2014. godine.