Besplatne informatičke radionice

Besplatne informatičke radionice

Studentska udruga Virtualni svijet poziva sve zainteresirane da se prijave na besplatan ciklus predavanja i radionica informatičke pismenosti.

Studentska udruga Virtualni svijet organizira niz besplatnih predavanja s ciljem promicanja informatičke pismenosti. Ove godine planirano je održavanje besplatnog ciklusa predavanja Mala škola Photoshopa i Fitnes računala, na koje su pozvani svi zainteresirani.
 
Ciklus predavanja i radionica Mala škola Photoshopa započinje predavanjem Upoznavanje s Photoshop alatom, a održat će se 11.11.2014. u 19:30h, u Sveučilišnoj knjižnici.

Ciklus predavanja i radionica Fitnes računala počinje predavanjem PC Fitnes, 10.11.2014. na FESB-u a tema će biti alati za optimizaciju i čišćenje Windowsa, čuvanje i spašavanje podataka/diska/sustava, dijagnostika i rješavanje problema, reinstalacija Windowsa i važnih programa).

Na drugom predavanju (17. 11.) također na FESB-u tema će biti MS Word, na trećem (19.11.) MS Excel a na četvrtom (21. 11.) MS PowerPoint.

Sva pitanja i prijave šalju se na virtualnisvijetsplit@gmail.com a informacije se mogu potražiti i na Facebook profilu udruge.

Info zona Facebook