Besplatna filmska radionica

13_01_2015 / 09:27h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: www.kinoklubsplit.hr
Besplatna filmska radionica

Otvorene su prijave za besplatnu Radionicu autorskog filma u Kino klubu Split, a traju do 19. siječnja 2015.

Otvorene su prijave za Radionicu autorskog filma u Kino klubu Split.

Radionica obuhvaća teorijski i praktični dio, prvi dio radionice će se održati u prostorijama Kino kluba Split u periodu između 21. siječnja i 26. siječnja. Teorijski dio odnosi se na različite metode u nastanku filmova, a koncentracija je stavljena na autorske filmove koje je moguće realizirati u klupskim uvjetima, kada je redatelj u većini slučajeva i organizator snimanja. U teorijskom dijelu pokrivaju se sve faze rada – počevši od inicijalne ideje, razvoja ideje, organizacije snimanja, snimanja i rada s ekipom, montaže, postprodukcije te prikazivanja, distribucije i slanja na festivale.

Polaznici će se upoznati s ulogom Kino kluba kao producenta i s mogućnostima koje pruža, te na koji način ciljano upotrebljavati klupske kapacitete za što kvalitetnije rezultate. U praktičnom dijelu polaznici će dobiti priliku realizirati vlastite ideje uz kontinuiranu mentorsku podršku.

Broj mjesta je ograničen, a selekcija se vrši na temelju razgovora s kandidatima. Radionica je besplatna a prijave s imenom i prezimenom zainteresiranih možete poslati na [email protected]

Rok za prijavu je 19. siječnja 2015. 

Više na www.kinoklubsplit.hr