Najavljen 1. Football Fest

20_09_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Rene
Najavljen 1. Football Fest

Aljoša Asanović bio je dio nogometnog panela Football Brunch, koji je održan u Splitu o temi Nogomet i biznis. U sklopu Bruncha Asanović je navio i prvi Football Fest, zajedno s njegovim organizatorom Alanom Balenom.

Aljoša Asanović bio je dio nogometnog panela Football Brunch, koji je održan u Splitu o temi Nogomet i biznis. U sklopu Bruncha najavljen je prvi Football Fest, nogometni sajam i konferencija koji će se od 27. do 30. listopada održati u Zagrebu. Uz Asanovića sudionik panela bio je Alan Balen, glavni organizator Football Festa.

- Projekti poput Football Festa su iznimno važni za nogometnu industriju jer okupljaju sve segmente na jednom mjestu. Vjerujem da će doći i moji kolege nogometaši, sponzori, mediji, kompletna industrija - komentirao je Asanović.

Balen je govorio o konceptu Football Festa, sajma i konferencije na kojem će svi zaljubljenici u nogomet moći doživjeti puno zabavnog sadržaja, zanimljivih nastupa i natjecanja te vidjeti izložbeni prostor najvećih tvrtki iz nogometnog svijeta.

- Veliki broj tvrtki treba duži period vremena da sklopi neki posao u nogometu. Kroz Football Fest nam je želja povezati sve i ubrzati dogovaranje poslova te otvoriti prostor za nove ideje i suradnje – rekao je Balen dodavši da će Football Fest posjetiti predstavnici UEFA-e te da je podrška došla i od institucija što ukazuje na važnost takvog događanja na kojem se očekuje više od 50 tisuća posjetitelja te klubovi i savezi iz cijele regije.

Službena stranica Football Festa dostupna je na linku.