Aplikacijom do nagrade

19_01_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Facebook / Press
Aplikacijom do nagrade

Otvorene su prijave za App Start Contest, studentsko natjecanje u razvoju mobilnih i internetskih aplikacija. Pobjednike očekuju bogate nagrade. Rok za prijavu je 3.veljače.

Otvorene su prijave za App Start Contest, najveće studentsko natjecanje u razvoju mobilnih i internetskih aplikacija u Hrvatskoj. Cilj je okupiti studente različitih interesa oko jednog projekta i povezati ih sa vodećim stručnjacima.

Na natjecanje se mogu prijaviti mladi do 30 godina koji studiraju (redovno i izvanredno) na nekom od hrvatskih sveučilišta, veleučilišta i visokih škola u trenutnoj akademskoj godini. Prijaviti se može individualno ili kao tim.

Prijave se vrše preko web stranice eSTUDENTa i Facebook stranice App Start Contesta. Natjecanje će početi formiranjem timova. Svaki tim će izraditi aplikaciju prema vlastitoj ideji, a stručni žiri će izabrati 10 najboljih radova koji će dobiti priliku uživo se predstaviti i boriti se za nagrade. Pobjednički tim osvaja 20000 kuna, drugoplasirani 13000, a trećeplasirani 7000. Uz to, najbolji dizajn nagradit će se sa 3000 kuna, a najbolja prezentacija sa 1000.

Tijekom natjecanja su organizirana brojna predavanja i radionice gdje studenti mogu učiti o najnovijim trendovima i znanjima od vrhunskih stručnjaka.

Rok za prijavu: 3. veljače.

Više infomacija ovdje.