Riješi dilemu, financiraj ideju

Riješi dilemu, financiraj ideju

AMPEU u siječnju i veljači 2023. godine korisnicima nudi dva besplatna edukativna online webinara kao pripremu za prijavni rok za projekte solidarnosti,

Agencija za mobilnost i programe EU (AMPEU) u siječnju i veljači 2023. godine korisnicima nudi dva besplatna edukativna online webinara kao pripremu za prijavni rok za projekte solidarnosti, 23. veljače 2023. godine. Na webinarima će svi zainteresirani moći provjeriti kako u projektnom prijedlogu izraziti vlastitu viziju pozitivne promjene u zajednici, u skladu s odrednicama programa Europske snage solidarnosti.

Prvi webinar pod nazivom "Imamo ideju" održat će se 26. siječnja 2023., od 10 do 13 sati. Na njemu će biti predstavljen koncept projekata solidarnosti u kontekstu prioritetnih područja i tema u okviru programa ESS te tehničkih uvjeta za samu prijavu.

Drugi webinar, pod nazivom "Imamo dilemu", zamišljen je kao nadogradnja i nastavak na prvi webinar, a održat će se 9. veljače 2023., od 10 do 13 sati. Za cilj ima podršku prijaviteljima pri finaliziranju projektnog prijedloga.

Prijavnice i više informacija dostupno je na webu.

Info zona Facebook