A'MO VANKA

23_11_2006
A'MO VANKA

Četiri različite vrste glazbe, četiri različita mjesta, četiri različita đira. Zajednički cilj - zabava. To je ukratko glavna misao vodilja fešte "A'mo vanka" koja se u subotu održava na četiri različite lokacije u središtu Splita. U srcu (i oko srca) Dioklecijanove palače...

Četiri različite vrste glazbe, četiri različita mjesta, četiri različita đira. Zajednički cilj - zabava.

To je ukratko glavna misao vodilja fešte "A'mo vanka" koja se u subotu održava na četiri različite lokacije u središtu Splita. U srcu i oko srca Dioklecijanove palače, udruge Studentski informacijski centar i splitski.portal nastavljaju s realizacijom projekta "Zajedno za jednako" koji se održava u sklopu kampanje Vijeća Europe "All different, all equal", a kojeg u Hrvatskoj financira Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.



Program je zaista raznolik pa će tako u kavani "Luxor" od 21 sat na gitarama svirati Petar Čulić i Srđan Bulat, violončela će se uhvatit Petra Benzon, a za flautama su Matea Bušković i Diana Čerenšek. U kafiću "Fluid" deep house će puštati DJ Ogi, u "ST Rive" puštati će se najbolje od domaće glazbe, dok je u "San Giovannia" slušaonica hitova 70-ih i 80-ih.

Nakon zagrijavanja po gradu, od ponoći je after party na dva kata kluba "O'Hara". Prvih 100 koji donesu flyer (ovaj šareni na slici poviše) koji će se dijeliti na četiri spomenute lokacije, ulaze mukte, a ostali standardno deset kuna.

Ljudi... "A'mo vanka"...

napisao: splitski.portal