Pobjeda prije Dinama

24_09_2012 / 07:52h  |  Foto: Rene
Pobjeda prije Dinama

Pred kraj poluvremena gotovo se i nije čula pjesma sa sjeverne tribine, a onda su dva ekspresna gola digla stadion na noge. Drugo poluvrijeme riješilo je pobjednika, uvježbavala se nova pjesma i pričalo o organizaciji pohoda na Maksimir…

Poraz vodećeg Dinama u Rijeci, gotovo mjesec dana bez nastupa pred domaćom publikom i dolazak drugoplasiranog Slaven Belupa bili su dovoljan mamac za više od 10 tisuća gledatelja na Poljudu. Atmosfera ipak pomalo fjakasta, više se pratila situacija na terenu. Tako se pred kraj poluvremena gotovo i nije čula pjesma sa sjeverne tribine, a onda su dva ekspresna gola digla stadion na noge. Drugo poluvrijeme riješilo je pobjednika, uvježbavala se nova pjesma i pričalo o organizaciji pohoda na Maksimir… 3:1 protiv Slavena je arhivirano, u srijedu se u Slunju treba odraditi kup obaveza, a onda u subotu - derbi.

Splitu je na gostovanju pošlo za rukom u zadnjih šest minuta utakmice primiti dva gola i sa 2:1 ostati bez bodova, a Zagrebu priuštiti radost prve ovosezonske pobjede. U idućem kolu dočekuje Lokomotivu.