Akrobatska radionica

Akrobatska radionica

20. lipnja od 19 do 22 sata u HALI 100 organizira se akrobatsku radionicu s renomiranim akrobatom Matt Pasquetom. Cijena radionice je 200 kuna. Broj mjesta je ograničen.

Splitski suvremeni cirkuski kolektiv ROOM 100 20. lipnja od 19 do 22 sata u HALI 100 organizira akrobatsku radionicu s renomiranim akrobatom Matt Pasquetom.

Matt Pasquet dvije se godine školovao u cirkuskoj školi ENACR (Ecole Nationale des Arts des Cirque de Rosny-Sous-Bois) u Parizu, a zatim je završio dodatne tri godine formalnog cirkuskog obrazovanja na akademiji DOCH (University of Dance and Circus) u Stockholmu. Specijalizirao se za handstandove, acro dance i cyr wheel.
Odmah nakon diplome na DOCHu 2015. godine jedan od najpoznatijih suvremenih cirkuskih kolektiva Les 7 Doigts de la Main (7 Fingers) angažirao ga je kao izvođača u predstavi Triptyque.

Nakon iskustva rada i turneje s kanadskim kolektivom, zajedno sa četvero kolega s DOCHa Matt je osnovao suvremeni cirkuski kolektiv Fauna. Njihova prva istoimena produkcija dobila je nagradu Best Circus and Physical Theatre i Emerging Artist nagradu na Adelaide Fringe
Festivalu festivalu 2016. godine i Total Theatre & Jacksons Lane award for Best Circus nagradu na Edinburgh Fringe Festival 2017. godine.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&amp=&v=oX5lljb1idM

Acro i flow movement radionica s Matt Pasquetom koncipirana je tako da prolazimo kroz tehničku stranu izvedbe handstandova i istražujemo načine na koje možemo "plesnije" ulaziti i izlaziti iz akrobatskih elemenata te na taj način obogatiti vlastiti vokabular pokreta.

Cijena radionice je 200 kuna, rezervacija mjesta unaprijed je obavezna jer je broj polaznika ograničen (prijave na mail antonia.kuzmanic@gmail.com).

Više informacija u inboxu Facebook stranice organizatora
 i na broju 099 668 1189.

Edukacijski programi u HALI 100 realiziraju se uz financijsku potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Splita. Rad ROOM 100 u 2017. godini podržava Zaklada Kultura nova.

Info zona Facebook