A di si ti 14. put

16_11_2014 / 11:28h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Udruga MoSt
A di si ti 14. put

Udruga MoSt i ove godine, četrnaestu godinu zaredom, organizira humanitarnu akciju A di si ti?! Osnovni je cilj akcije prikupljanje i podjela pomoći korisnicima programa Skrbi I brige za beskućnice/ke Udruge.

Udruga MoSt i ove godine, četrnaestu godinu zaredom, organizira humanitarnu akciju A di si ti?! Osnovni je cilj akcije prikupljanje i podjela pomoći korisnicima programa Skrbi I brige za beskućnice/ke  Udruge.

Kao I svake godine, u sklopu akcije organizirat će se veliki humanitarni buvljak, 13. prosinca, na kojem će sudjelovati veliki broj mladih volontera, osoba iz javnog zivota te humanitarnih organizacija, institucija i udruga iz cijele Hrvatske. Upravo zato MoSt poziva na pomoć u prikupljanju predmeta za prodaju. Dobrodošlo je donirati nove i rabljene: knjige, stripove, monografije, DVD-ove, CD-ove, gramofonske ploče, PC I PS igrice, suvenire, nakit, slike, ukrase, torbe, školski pribor, rukotvorine i sl.

Donacije se prikupljaju na idućim mjestima: Udruga MoSt, Gundulićeva 52 , radnim danom od 09 do 14 sati i od 17 do 20 sati (osim petkom poslijepodne); Centar za beskućnice/ke, Gundulićeva 22, radnim danom od 15 sati te vikendom od 20 sati; Lobby bar , PC Joker;caffe bar Periska, Mažuranićevo šetalište 1.