90-e se vole u Kameleonu

07_04_2015 / 09:34h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Kameleon
90-e se vole u Kameleonu

Kameleonov We Love 90s - Dance Party u svom petom izdanju predstavlja tri dance dive 90-ih: Vlatku Pokos, Mineu i Emiliju Kokić. Bit će to ujedno zadnji dance party ove sezone.

Kameleonov We Love 90s - Dance Party u svom petom izdanju, u petak 10. travnja, predstavlja tri dance dive 90-ih: Vlatku Pokos, Mineu i Emiliju Kokić

Posjetitelje očekuju zaboravljeni hitovi koji se više ne puštaju u klubovima te mnoštvo bezbrižnog pjevanja i plesanja uz zarazne zvukove dance glazbe 90-ih. Trojka će podići atmosferu do usijanja uz legendarne hitove kao što su Good Boy, Vrapci i komarci, Rano, Uberi ljubicu, Mimo zakona, Da me oće Stipe, Lasta lastavica, Metak, Ne tražim ništa, Na modrom nebu iznad Zagreba, Javi se, Ja sam Vlak, Rock me baby, Ti si najbolje, Ja sam bila s njim…).

We Love 90s posljednji je dance party u ovoj sezoni, karta više već se traži pa je rezervacije potrebno napraviti što prije. Ekipa Kameleona pripremila je besplatne retro party rekvizite, ali i posebne cijene ulaznica: 30 kn u pretprodaji i 40 kn na dan događaja.

Do kluba se može doći besplatnim Pimp My Ride taksijem koji se može pozvati na broj 099 266 2100, na koji se vrše i rezervacije stolova.