London pub's

Lijepo sređen pub, postoji tunel ispod ceste koji vodi do podruma gdje su nekad bili zatoceni zatvorenici. Vrlo ugodna atmosfera, dress code je ''casual'' odjeća, toči se kvalitetno pivo ''Blandford Fly'', famozni mali separei savršeni za nekoliko pića sa malom grupom prijateljica!

Na par dana ste u Londonu i tražite zanimljivi lokal (pub) - gdje ćete se super zabaviti? Koliko go zahtjevni bili - sigurno cete naci nesto sto vam se svida bez puno problema!!

Najpoznatiji su pubovi u blizini Waterloo stanice. Kada su mi na 2 tjedna došle prijateljice u Londono odlučila sam ih izvest vani u jedan ''original english pub'' smo se postavlja pitanje, koji izabrati? Njihova jedina želja je bila da u pubu bude kvalitetnog piva, uživo glazbe i nešto malo za prigrist u slučaju da se zadržimo pa ogladnimo :)Spojila sam se na net kad ono u krugu 3-4 kilometra oko Waterloo stanice - pazi sad - pronađeno 1196 pubova i lokala! Tada sam suzila izbor na one u kojima se pušta glazba uživo. To je svelo moj izbor na samo 19 lokala (pubova) koji se nalaze na tom području...

Dalje vam nude opcije po sadržaju puba: aparati sa ''Voćem'' i kvizovima, biljar, stol za nogomet, pikado, TV, Sky TV, Jukebox, pristup internetu, prikladna hrana, parkiralište... i još ima ovih nekih tipičnih londonskih sadržaja koje vam nebi znala reći na hrvatskom... Sunday roast, Outside seating, Riverside location, Late licence...

Na kraju sam se jednostavno odlučila za: kvalitetno pivo, hrana, glazba uživo negdje u blizini Waterloo stanice...

5 rezultata. E to sve stignemo obići!Nakon par sati sređivanja (žene su svugdje iste :) stigle smo na prvo odredište pub '' Marble Arch'' i od tud se nismo makle! Lijepo sređen pub, postoji tunel ispod ceste koji vodi do podruma gdje su nekad bili zatoceni zatvorenici. Vrlo ugodna atmosfera, dress code je ''casual'' odjeća, toči se kvalitetno pivo ''Blandford Fly'', famozni mali separei savršeni za nekoliko pića sa malom grupom prijateljica!


Što sam duže ovdje, čini se da postoji još na tisuće ovakih malih predivnih lokala u svakom kutku Londona! Jer svakim danom me nešto novo oduševljava!

Info zona Facebook