Ne damo pismu, dajemo karte!

Na gradskom stadionu na Poljudu, ove nedjelje, održat će se veliki koncert dalmatinskih klapa. Maslina, Intrade, Sinj, Cambi, Trogir, Šufit, Puntari i Crikvenica - jamče istinski glazbeni užitak u iznimnom ambijentu. Pa tko ovo već ne zna!? Ulaznice su već odavno u prodaji...

Na gradskom stadionu na Poljudu, ove nedjelje, održat će se veliki koncert dalmatinskih klapa. Maslina, Intrade, Sinj, Cambi, Trogir, Šufit, Puntari i Crikvenica - jamče istinski glazbeni užitak u iznimnom ambijentu. Pa tko već ne zna! Ulaznice su već odavno u prodaji...

Do sadan najveći koncert dalmatinskih klapa održava se pod geslom "Ne damo te pismo naša". Organizatori, splitska agencija "Picaferaj" i diskografska kuća "Scardona" iz Zagreba, pozivaju nas da se pridružimo velikoj proslavi dalmatinske pjesme na zapadnoj tribini poljudske ljepotice čiji je kapacitet 15000 mjesta.

Osam ponajboljih hrvatskih klapa jamči istinski glazbeni užitak u iznimnom ambijentu gradskog stadiona na Poljudu . Nastupit će klape Maslina, Intrade, Sinj, Cambi, Trogir, Šufit, Puntari i Crikvenica.

Prodaja ulaznica počela je 14. kolovoza na prodajnim mjestima u petnaest gradova - Zagrebu, Rijeci, Splitu, Sinju, Kaštel Novom, Solinu, Trogiru, Šibeniku, Zadru, Makarskoj, Omišu, Metkoviću, Kninu, Imotskom i Opuzenu - a njihova cijena iznose 40 i 50 kuna. Iz svih će gradova biti organiziran prijevoz autobusima do Poljuda.

Ili preciznije...

Split: Robot na Splitu 3, music shopovi RC Koteks (kraj Euroshopa), Dallas Records i Dancing Bear, klub O'Hara.
Solin: caffe bar Krešimir, prodajni centar Građa
Kaštela: caffe bar Tin

Nemojte se oslanjati na onu "eh, stadion, bit' će karata" - ponavljamo, u prodaji je samo zapadna tribina.


Nagradna igra


Svaki veliki koncert mora počastiti (sretne) posjetitelje splitskog portala split.com.hr Na već tradicionalni karte@split.com.hr pošaljite mail sa imenom, prezimenom i brojem mobitela natjecatelja... U subotu navečer saznat ćete tko je poslao prvi, tko petnaesti, a tko dvadeseti mail tj. tko je dobio po jednu ulaznicu. Ono koji su poslali drugi, šesnaesti i dvadesetprvi mail, dobit će po jedan CD. Sritno! :)

napisao: splitski.portal

Info zona Facebook