Carl Veliki ;) + UPDATE

17_08_2006
Carl Veliki ;) + UPDATE

Carl Cox veseli se ponovnom dolasku u Auroru koju uspoređuje sa klubovima na Ibizi. Sigurno nije jedini koji se veseli suboti 19.8.! Sretnim Dobitnicima smo javili a zbog velike potražnje karata pušteno je još ulaznica u pretprodaju na svim prodajnim mjestima..

Carl Cox kategorija je za sebe. Najkarizmatičnij DJ današnjice izgradio je brand od svoga imena i sve što potpiše osuđeno je na uspjeh. Što je Ferrari u automobilizmu, Rolling Stonesi u rocku, to je Carl Cox u klupskoj glazbi. DJ je 35 godina, a već je više od 20 godina na vrhu i jedini je superstar DJ koji je zaslužio taj naslov. Prvu ploču pustio je u dobi od 8 godina. '80ih je harao disko glazbom i to kao pionir na tri stara gramofona bez mogućnosti ubrzavanja - danas je to nemoguće i zamisliti. Uveo je revoluciju u miksanje, što mu je uz neizmjernu karizmu te pojavu housea i technoa donijelo svjetsku slavu.

Pola godine živi na Ibizi tj. ljeti kad je i rezidentni DJ na već kultnoj Tuesdays night @ Space gdje se skupi 6000 ljudi svaki utorak ljeti, dok vikendima nastupa uglavnom po festivalima po Europi. Zimi živi u Australiji odakle mu je polazište za azijske i američke turneje.

Njegova priča o počecima drugačija je od priča ostalih DJa. Nije imao DJ uzora. Želio je podariti publici nešto sasvim novo, energičnije, moćnije, u čemu je i uspio. Cox kaže da je još u ranoj dobi znao da će biti DJ. "To je jednostavno tako", kaže. " Neke stvari jednostavno znaš". Kaže da nikad neće prestati puštati glazbu jer ne zna što bi drugo radio.

Carl Cox veseli se ponovnom dolasku u Auroru koju uspoređuje sa klubovima na Ibizi. Sigurno nije jedini koji se veseli suboti 19.8.! A tko će biti još veseliji? Pošaljite ime, prezime i broj mobitela na [email protected] - 1. i 15. mail dobivaju po jednu ulaznicu.

Po jednu ulaznicu osvojili su:
Martina Knezović
Joško Perić

Zbog velike potražnje pušteno je još ulaznica u pretprodaju na svim
prodajnim mjestima:

Split:
CD Shop Dancing Bear ( subota do 13.00)
Bifora bar (subota do 18.00)
Ghetto klub (subota do 18.00)
Red Room (subota do 18.00)
San Diego Agencija kod lučke kapetanije (subota do 18.00)

Trogir:
Atlas (subota do 15.00)

Šibenik:
CD Shop Omaha (subota do 17.00)

Zadar:
Diesel Store (subota do 12.00)

te u svim poslovnicama Nik Toursa i General Turista

napisao: splitski.portal