Electro Funk 2

23_07_2006
Electro Funk 2

Vrućeg ljetnog popodneva subote, 29. srpnja pa do idućeg dana u rane jutarnje sate, na "open air" lokaciji bivše tvornice "TEF" u Šibeniku ljubitelji moderne plesne elektronske glazbe imat će priliku uživati u ritmovima minimala, electra i techna...

Ljetna smotra elektroničke glazbe i njenih glazbenika koju organizira udruga mladih entuzijasta, DJa i producenata - Incognito Project, iz Šibenika ove godine dobiva svoj nastavak. Electro Funk 2 naziv je ovogodišnje manifestacije, a održat će se na "open air" lokaciji bivše tvornice "TEF" u Šibeniku. Vruće ljetno poslijepodne subote, 29. srpnja označit će početak drugog izdanja ovog događaja, a ljubitelji moderne plesne elektronske glazbe imat će priliku uživati u ritmovima minimala, electra i techna do idućeg dana u rane jutarnje sate. Budući da je Electro Funk jedini preostali događaj na ovim prostorima koji nastoji održati electro-techno scenu na okupu, organizatori najavljuju dosta promjena u glazbenom i scenskom dijelu s obzirom na prošlogodišnji festival.




Kao glavni gosti najavljuju se electro-techno izvođači koji predstavljaju sam vrh europske i svjetske elektroničke glazbene scene. Slijedeća imena pokazuju koliko je ovogodišnji festival glazbeno napredovao u odnosu na prošlogodišnji; Oxia i Killians`s iz Francuske, Aril Brikha iz Švedske, Miss Lucca iz Češke, Dejan Miličević iz Srbije i Crne Gore te Veztax iz Slovenije. Domaće snage predvode Ivan Komlinović, Zero, Edy C., Pero-Fullhouse, Miss Sunshine, Rene Russo, Davor O., Le Sare i Tom White.

Početak festivala je u 16h, a kraj ujutro u 8h. Cijena ulaznica je 100 kn u pretprodaji i 150 kn na dan festivala.

Pretprodajna mjesta:
SPLIT (Caffe Bar Red Room)
ŠIBENIK (CD Shop Omaha)
ZADAR (Caffe Bar Kult - Varoš)
ZAGREB (Epicentar DJ Store)

Smještaj:
SOLARIS Holiday Resort, Šibenik

+385 22 361 834
+385 22 361 007
ili na www.solaris.hr

Web info:
www.incognitoproject.com
www.e-funkfest.com

napisao: splitski.portal