Za početak Gibo... + prve slike

21_07_2006
Za početak Gibo... + prve slike

Počelo je počelo... zadnja dva dana Večeri dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu, bar što se tiče ove godine su pred nama (i vama). Večeras veliki cjelovečernji koncert ima <a href="http://www.split.com.hr/galerija/thumbnails.php?album=215">Gibonni</a> i Franci Blašković & Gori Ussi Winnetou, Tamboo i Demian band, nakon čega će Kopito na Brcu svirati do zore...

Počelo je počelo... zadnja dva dana Večeri dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu, bar što se tiče ove godine su pred nama (i vama). Večeras veliki cjelovečernji koncert ima Gibonni i Franci Blašković & Gori Ussi Winnetou, Tamboo i Demian band, nakon čega će Kopito na Brcu svirati do zore.




Sutra je na programu večer "Istra i Dalmacija" na koju vodimo četvero naših posjetitelja koje je izvukla Monika Kravić (lol...):

1. Tino Ondini
2. Ivan Kuzmić
3. Jelena Smoljo
4. Ana Šunjić

Očekujemo ih najkasnije u subotu u 20:30 h na ulazu, gdje će im naša novinarka predati gratis ulaznicu. Zajedno sa svima ostalima uživat će u zvucima domaćeg world musica, i zanimljivim kombinacijama Livio Morosin banda, Gustafa, Lvkya, Zlatka Brodarića, Meri Cetinić, Lee Dekleve, Kopita, Nadalina allstars i Miro Tabak banda.

 A da vam malo zaigramo zazubice... evo nekoliko slikica kako je bilo sinoć u kuli Cambi. Uživali smo u mariniranim srdelama, inćunima po kaštelanski, iznutricama s umakom od šljiva, makarunima na šalšu, brujetom od brgljuna i slatkim kupusom, lešo kozletom sa šalšom, kaštelanskim sirom u ulju, paradižotu, odličnim vinima i prošecima...




A održana je i promocija Gibonnijeva LP-a. No, to je uz obilje hrane palo u drugi plan (ha ha).