Kaštela zovu, a portal...

17_07_2006
Kaštela zovu, a portal...

Gibo, Kopito, Gustafi, Franci Blašković & Gori Ussi Winnetou, Tamboo, Demian band, Livio Morossin & band, Meri Cetinić, Lvky, Lea Dekleva, Nadalina all stars, Miro Tabak band... Impresivan popis koji Vas poziva u Kaštela! A portal daruje... :)

Gibo, Kopito, Gustafi, Franci Blašković & Gori Ussi Winnetou, Tamboo, Demian band, Livio Morossin & band, Meri Cetinić, Lvky, Lea Dekleva, Nadalina all stars, Miro Tabak band... Impresivan popis koji Vas poziva u Kaštela! A portal daruje... :)

Osebujnim spojem glazbe, ali i okusa i mirisa, ovog vikenda se u Kaštel Kambelovcu nastavljaju Večeri dalmatinske pisme i to sa svojim najatraktivnijim dijelom. Pozornica poznata po promociji world music zvukova, ovog puta će glazbeno i gastro-enološki spojiti Istru i Dalmaciju.


A kad je t(k)o?


U četvrtak, 20. srpnja, u dvoru kule Cambi ekskluzivno će se predstaviti Gibonnijev album Unca fibre na vinilu, dakle kao ploča, gdje će se, uz prigodne besjede Borisa Dežulovića i Zlatka Galla, gosti moći počastiti kaštelanskim jelovnikom, gavunima u limunu, lešo kozletinom sa šalšom, brujetom od brgljuna...

U petak, 21. srpnja, u večeri Prst u more, Gibonniju će se na pozornici pridružiti predstavnik istarske rock scene Franci Blašković sa svojim Gori ussi Winnetou, potom Demian Band, te Tamboo, nakon čega će, na kambelovskoj rivi na Brcu, okupljene zabavljati Kopito.

U subotu, 22. srpnja, održat će se večer pod nazivom Istra i Dalmacija, gdje će zanimljive glazbene kombinacije pokazati Livio Morosin band, Gustafi, Luky, Zlatko Brođarić, Meri Cetinić, Lea Dekleva, Kopito, Nadalina ali stars i Miro Tabak. Nakon koncerta istarski majstori od fešte - Gustafi rasplesat će okupljene zasigurno do zore.


A Demian i Nadalina su... ?


Demian band čine iznimni glazbenici koji su surađivali s Elvisom Stanićem, a predvodi ih istarski vinar i gitarist Andi Šipetić, iz čijeg podruma teku odlična malvazija, merlot, cabernet sauvignon... Gastro-glazbeni dalmatinski odgovor je Nadalina ali stars, koju predvodi vlasnik 'Nadaline' Marinko Biškić, pionir splitske punk scene, te njegovi tadašnji kolege iz grupe Narodno blago, Bajan i Neno Belan.

Poklanjamo...


Subota - 4 puta po 1 ulaznicu!

Zadatak je nastaviti slogan "Večeri dalmatinske pisme".

"Palac gore za...
a) ...kažiprst u more"
b) ...prst u more"
c) ...večeri dalmatinske pisme"

Mail sa svojim imenom, prezimenom, brojem mobitela i odgvorom pošaljite na [email protected], dobitnici su oni čiji odgovor bude 1., 6., 7. i 22. u našem pretincu, nakon što izbrišemo mailove sa netočnim odgovorima.

Poklanjamo i dva CDa! Dalmatia dream (Gibonni, Iskon, Tamboo, Gego, Black coffie...) ide autorici ili autoru 2. i 18. po redu maila sa točnim odgovorom.

Dakle, dobitni redni brojevi su 1, 2, 6, 7, 18 i 22 pa vi sad ciljajte ;) Obavijest o dobitku očekujte u kasnim popodnevnim satima petka.

Za after koncert Kopita, odnosno Gustafa, ulaznice ne trebaju :)


Prodajna mjesta



Split: Prodavaonice MOZAIK KNJIŽARSTVA na Pjaci, Caffe bar ŽBIRAC, CD shop Dancing bear
Solin: Caffe bar ITD
K. Sućurac: Caffe bar MADERA, Prodavaonica MOZAIK KNJIŽARSTVA - Emmezzeta
K. Kambelovac: Caffe bar POSEJDON,
K. Lukšić: Caffe bar RAMPADA,
K. Novi: Caffe bar TIN
Trogir: Caffe bar VALENTINO, Prodavaonica MOZAIK KNJIŽARSTVA "M. Radovan"

napisao: splitski.portal