Burning The Beach Festival

10_07_2006
Burning The Beach Festival

Loopjunkies Vam s ponosom predstavljaju prvi ljetni drum'n'bass festival u Dalmaciji "Burning the beach".Ovoga puta dovodimo Vam DJ-eve i VJ-eve iz Hrvatske i iz susjednih država - Slovenije i Srbije.

Loopjunkies Vam s ponosom predstavljaju prvi ljetni drum'n'bass festival u Dalmaciji "Burning the beach".Ovoga puta dovodimo Vam DJ-eve i VJ-eve iz Hrvatske i iz susjednih država - Slovenije i Srbije. Drmanje plaže bit će prepušteno DJ-evima Plankto(Illegal crew/ LJubljana), Gekko (Bass invaderz/ Zagreb), Slide (Sub:system/ Samobor), Oki (Electric factory/ Beograd) te članovima Loopjunkies team-a, Drizzt, Vizitor, Implant.




Za vizualno podizanje atmosfere bit ce zasluženi Liik iz Zagreba, .exe (Bass invaderz/ Zagreb), Silver surfer (Loopjunkies/ STS music/ Beograd) te vaš i naš omiljeni VJ Xplode iz Loopjunkies-a koji će opet postavljati video instalaciju.

Festival će se održati u sklopu Festivala Istruga, na Korčuli, koji se odvija cijelo ljeto u jednom od najljepših klubova u Dalmaciji.



Klub smješten na pješčanoj plaži dodaje samom događaju još bolju atmosferu. U sklopu kluba je i restoran, cocktail bar... jednostavno fantastično mjesto za sve one koji ovo ljeto žele pobjeći od gradskog smoga i paklenih vrućina...


Kako doći?


Do Splita je lako doći... svaki dan imate trajekt i katamaran iz Splita za Velu Luku... mada preporučamo katamaran kao jeftiniji i brži (put katamaranom traje oko sat i pol, trajektom oko 4 sata). Kada pristanete u Velu Luku odmah do pristaništa su autobusi kojima ste za 20-ak minuta na mjestu održavanja festivala.



Festival se održava od 21. do 22. 07. s početkom od 23 sata pa do ranih jutarnjih sati.

Cijena karte je 60 kuna i vrijedi za dva dana.

Dnevna karta moći će se kupiti na ulazu festivalskog prostora po cijeni od 40 kuna, dok je dvodnevnu kartu moguće nabaviti samo u pretprodaji ili rezervacijom na e-mail adresu [email protected]

Pretprodaja:

Split - skate shop "Atlantis" (Ban Mladenova 19)
Zagreb - Kulturni klub Mama (Preradovićeva 18)
- Kingston record store (Radićeva 3)

Festival LineUp



21.07. Petak
Slide /Sub:System krew/ - Sambor
Implant /LoopJunkies, Black Hoe recordings/ - Split
Vizitor /LoopJunkies/ - Split
Silver Surfer /STS Graphics, LoopJunkies/ - Beograd (Serbia)
Xplode /LoopJunkies, Future Sickness recordings/ - Split
+guests

22.07. Subota
Plankton /Illegal krew/ - Ljubljana (Slovenija)
Gekko /Bass Invaders/ - Zagreb
Oki /electric factory/ - Beograd (Serbia)
Drizzt /LoopJunkies/ - Split
Liik - Zagreb
.exe /bass invaders/ - Zagreb

Medijski promotori su split.com.hr, klubskascena.com, midnight house radio show, nu radio TVshow.

A više informacija možete pronaći na webstranicama:

www.btbfestival.tk
www.festivala-istruga.com

napisao: splitski.portal