Bobo časti!

Još prije dvadeset dana najavili smo vam koncert Tribute to Bob Marley kojim će se ovu subotu (17.06.) otvoriti sezona koncerata u ljetnom kinu Bačvice, a sada vas častimo. Ulaznice će dobiti pet sretnih i informiranih posjetitelja.

Još prije dvadeset dana najavili smo vam koncert Tribute to Bob Marley kojim će se ovu subotu(17.06.) otvoriti sezona koncerata u ljetnom kinu Bačvice, a sada vas častimo. Ulaznice će dobiti pet sretnih i informiranih posjetitelja.

Kvalifikacijsko pitanje je: Kada je u Splitu održan posljednji koncert Tribute to Bob Marley i u kojem klubu? Osim znanja dobitnike izabire i sreća. Odgovore šaljite na bobo@split.com.hr. Naravno, napišite svoje ime i prezime, a u subotu par redaka ispod pročitajte imena sretnih dobitnica ili dobitnika :)

+ za sve stalne posjetitelje splitskog portala.
Svi koji žele rezervirati katu po nek ostave ime i prezime i broj mobitela na mail: bobo@split.com.hr. Rezervirana karta je samo 25kn. Samo za posjetitelje portala :))

Karte su već u pretprodaji, po cijeni od 35kn i možete ih nabaviti u CD shopu Dancing Bear, caffeima Bamba, Buža, Bounty i Mosquito.

napisao: splitski.portal

Info zona Facebook