KARANTENA4

09_06_2006
KARANTENA4

Loopjunkies team i klub Kocka vam pripremaju posljednju Karantenu u nizu ove sezone kluba Kocke. Kao gosti nastupat će jedan od najutjecanijih team-ova Hrvatske scene ''Dirty beatz crew'' iz Zagreba.

Loopjunkies team i klub Kocka vam pripremaju posljednju Karantenu u nizu ove sezone kluba Kocke. Kao gosti nastupat će jedan od najutjecanijih team-ova Hrvatske scene ''Dirty beatz crew'' iz Zagreba.

''Dirty beatz crew''


Osnovani 2002. godine s idejom promoviranja drum'n'bass glazbe i kulture u Hrvatskoj i šire. Članovi posade su DJ Pro i DJ T.Live, njihov interes za drum'n'bass pocinje u 90-ima kada je DJ Pro počeo puštati na raznim otvorenim događajima diljem hrvatske obale i kad je T.Live imao ulogu u prvom jungle događaju u Zagrebu. 2002.-2004.



Dirty Beatz Crew su bili rezidenti drum'n'bass večeri u Zagrebačkom klubu OTV, jednom mjesečno uz goste kao što su: J MAJIK, WICKAMAN aka. COOKIE MONSTER /infrared records/, APHRODITE /urban takeover records/, AQUASKY /passenger, incident, 777, blacknoise, sonix/, ELISA DO BRASIL /rex/, AZIZ, M@T & MC SHNEK /trifelife/, LARRY /signal/, MARKOMAN /illegal crew/, i mnogih drugih Hrvatskih DJ-eva i umjetnika... također su imali mnoštvo nastupa diljem hrvatske i šire... 2002.-2005. Dirty Beatz Crew pokrenuli su radio emisiju ''Dirty Beatz radio show'' na lokalnom radiu Cibona koja je postala prva drum'n'bass radio emisija emitirajući se u Hrvatskoj i šire. U listopadu 2005. Dirty Beatz Crew je koncetriran na produkciju glazbe i nastupe više nego na promoviranje, DJ Pro radi na svom Hip-Hop albumu koji će izaći ubrzo, a T.Live u svom studiju radi na Drum'n'Bass, Brakes, Danchall, Dub, Hip-Hop i Experimental projektima. S njihovom širokom selekcijom glazbe i savršenim smislom za plesni podij Dirty Beatz crew i njihovi DJ setovi (fino ''pretapanje'' najnovijih drum'n'bass ploča, dubplateova i njihove produkcije) su garancija za ozbiljno (kako oni kažu) ''bone shaking clubbing action''.

www.dirtybeatzcrew.com
www.bassick-traxx.com
www.myspace.com/bassicktraxx

Dirty Beatz Crew mix download:

MIXED&RECORDED @ BASSICK TRAXX STUDIO, ZAGREB
session contents:
01. NOISIA CONCUSSION - VISION R.
02. J.MAJIK YOU DISCUST ME - INFRARED R.
03. BLAME ALIEN FIRE - 720 DEGREES
04. BLACK SUN EMPIRE BORIS THE BLADE/OPTIV RMX - BSE R.
05. GREMLINZ&FRISKE SHATTERED - RENEGADE HARDWARE
06. LOXY&AMANING PSALMS - NU URBAN R.
07. DJ HYPE,J.MAJIK&WICKAMAN DUB PLATE KILLA - TRU PLAYAZ
08. SPIRIT SCRABBLE - RENEGADE HARDWARE
09. PHACE LOST - RENEGADE HARDWARE
10. BASSICK TRAXX NU LIFE - WHITELABEL
11. BLAME RED ALERT - 720 DEGREES
12. BLACK SUN EMPIRE&NOISIA HIDEOUS - BSE R.
13. PENDULUM BACK 2 YOU - TIMELESS
14. SKYNET CARBON SHOCK/NOISIA RMX - SUDDEN DEF
15. BLACK SUN EMPIRE FUTURE FRAME - BSE R
16. DRUMSOUND&SIMON BASSLINE SMITH KILLA DJ - BREAKBEATKAOS
17. BLACK SUN EMPIRE DANCE 4 LIFE RMX - BSE R

Download link

Uz njih nastupit će rezident DJ-evi LoopJunkies teama (Implant, Drizzt),
a video instalaciju i video projekcije ce odratiti Xplode! Manifestacija počinje u 23:00 sata s cijenom ulaznice od 25 kuna u splitskom klubu KOCKA.

napisoa: splitski.portal