A di ako ne u Njemačku?

02_06_2006
A di ako ne u Njemačku?

Ako ne u Njemačku, onda u Quasimoda! Ekipa, atmosfera, 3 projektora, ćevapi, pivo uz utakmicu, manje kazne za pirotehniku, prije ili posli utakmice se ić bacit u more... U poluvremenu fotografije iz Njemačke, a kad ne igra Hrvatska, za naručenu kriglu dobiješ još po litre gratis. Ispadne da će bit bolje nama u Splitu, nego njima gore.

Jeste li među onima koji još nervozno upiru (nekim) prstom prema Markoviću ili Srebriću i spominju nepravednu podjelu karata? Jeste li među onima koji su mjesecima štedjeli za Njemačku, a onda vas je zaobišla sreća u ždrijebanju za karte?Jeste li među onima koji nemaju stotine eura za zadnje karte na crnom tržištu? Jeste li među onima kojima se gadi moderni nogomet pa iz principa ne želite sudjelovat u cirkusu poniklom na starom dobrom nogometu? Jeste li među onima koji ignoriranjem "repke" prosvjeduju zbog devet godina ne igranja službene utakmice u Splitu? Jeste li među onima kojima reprezentacija nište ne znači jer je ni jednom nisu vidjeli uživo? Jeste li među onima koji (navodno) uopće ne prate nogomet? Jeste li među onima koje će prolaziti žmarci kad na televiziji vide prepune tribine nekog njemačkog stadiona?
Kojoj god kategoriji pripadali elektronika će vas okrenuti na stranu nogometa i Svjetsko prvenstvo vam dovesti ispred očiju... Opustite se, što je tu je. Prepustite se i prilagodite na splitske uvjete...

 
  Ako niste u Njemačkoj, mi vam preporučamo Quasimoda! Ekipa, atmosfera, 3 projektora, ćevapi, pivo uz utakmicu, manje kazne za pirotehniku, prije ili posli utakmice se ić bacit u more... U poluvremenu projekcije fotografija iz Njemačke, a kad ne igra Hrvatska, za naručenu kriglu piva, dobiješ još po litre gratis... Kad zbrojite ponudu i u što je uložen novac, ispadne da će bit bolje nama u Splitu, nego njima gore :) Ah te utjehe...

Bit će teško nadoknadit "ono nešto" na tribinama i provod izvan stadiona... Ali vridi pokušat, početni uvjeti puno obećavaju!
napisao: splitski.portal