A ova subota u Quasimoda?

26_05_2006
A ova subota u Quasimoda?

Mister No, band koji je postava i inkarnacija imao više nego ljubičasti cvijet latica još jednom se pojavljuje na sceni. Band nečitkog imena kojeg u narodu najčešće izgovaramo kao Kundak Meže bit će grijač Mr. Nou. Subota, 27.05. - Quasimodo.

Mister No u Quasimodu u subotu, dvadesetsedmogpetogdvijetisućeišeste!!! O da...dobro ste pročitali. Band koji je postava i inkarnacija imao više nego ljubičasti cvijet latica još jednom se pojavljuje na sceni. Širem puku poznat pjesnik Slaven Slišković zvani Slija ovaj put je oko sebe okupio šaroliko društvance koje ima tendenciju duljeg održanja na okupu. Oće reć: malo su ozbiljnije zagrizli u to šta rade i čini se da ih neće pustit tako lako. Mog dragog prijatelja Marijana Katića je dočekala teška uloga popunjavanja mjesta gitarista na kojem su prethodno bili muzičari poput Nikole Radmana ili Vlade Garića. Dosadašnje svirke u Admiralu na koncertu za malog Filipa i u Hey Joeu su pokazale da za Mr.No nema straha s ovakvim gitaristom čiji stil savršeno odgovara glazbi koju Slija piše i izvodi. U Quasimodu ćemo nakon nedavnih kadrovskih previranja na mjestu basista po prvi put vidjeti Miodraga Spasića. Uz njega u Groove departmentu nalazimo i Srđana Jeličića, na ovim prostorima rijetko staloženog i nepretencioznog bubnjara. Tomislav Dorić, uz Sliju jedini stalni član u svim postavama će pak cjelokupnu zvučnu sliku zaokružiti na klavijaturama. U ocjene o kvaliteti materijala se neću upuštati...to ostavljam vama. No posve sam siguran da ćete u subotu čuti kvalitetnu svirku.


Mr.Nou kao termofor (grijač) prethodi band nečitkog imena kojeg u narodu najčešće izgovaramo kao Kundak Meže! Toni Buzolić i Branko Dragičević u akciji s Katićem i Jeličićem...bas, bubanj, dvi gitare, puno groovea, dikoje čudno i nekonvencionalno glazbeno rješenje u suradnji sa spuštanjem malih zelenih na crveno... ma kupus totalni (ka i ovi moj tekst). Eto...to bi bilo to....sad ne možete reć da niste znali šta ima vani u subotu. Imaju dva pristojna i uhu više nego ugodna banda.. .aj da vidin ko će to pri zdravoj pameti propustit?!


Za kraj nagradno pitanje za sve ljubitelje ovog banda a samim time i vjerne čitatelje Lunova Magnus Stripa. Koje je puno ime i prezime popularnog strip junaka kojeg poznajemo pod imenom Mister No? Vaše odgovore napišite u komentarima i ne zaboravite nadopisati vlastito ime i prezime kako bismo znali koga ćemo nagraditi. Onaj sretnik koji prvi točno odgovori na pitanje dobiva na dar nekoliko komentara zdušnog odobravanja i iskrenih čestitki i pohvala zbog svakovrsnog znanja :) Ajd nemojte se ljutit sad na mene...to se ja malo šalim.

Sad kad smo se fino svi nasmijali ako dosad niste čuli kako zvuči Mister No vi lipo kliknite dole ovaj linkić, downloadajte, poslušajte i pojavite se u subotu u što većem broju. Lipo od pape ili od starijeg brata kakve postole broj 46 ili ako imate možete i 48 i svi lipo u Quasimoda.:)

Za potpuno zadnji krajnji kraj još jedna zanimljivost. Band Mr.No nema puno zajedničkih slika... imaju zapravo samo jednu. Tako da ne bi bilo zabune tko je na kojoj slici evo ću vam ja reć...na crno biloj su Mr. No a na šarenoj su Kundyak Mezhie!

[ ...:::: Bijelo je bijelo (mp3) :::...]