Zdravih 1000 kunića...

11_05_2006
Zdravih 1000 kunića...

U sklopu radionica "Mala škola zdravih stilova života" SIC vas poziva da na papiru predočite što podrazumijevate pod - zdravim stilom življenja. Na natječaj možete slati radove u svim tehnikama i formatima... Najbolji rad bit će nagrađen sa 1000 kuna.

Studentski informacijski centar (SIC) poziva studentice, studente, srednjoškolke i srednjošlkolce da se prijave na radionicu "Mala škola zdravih stilova života" ili da se samo odazovu natječaju za vizualni identitet zdravog življenja.

Natječaj za vizualni identitet zdravog življenja otvoren je do 10. lipnja. Možete slati radove u svim tehnikama i formatima, fotografije, ilustracije, stripove... Dostavite ih poštom ili osobno na adresu Jerina 1 (iza crkve Sv. Frane) svakim radnim danom od 10 do 14 sati. Odabrani radovi bit će izloženi u prostoru Slobodne volonterske zone, a autor najboljeg rada bit će nagrađen sa 1000 kuna.

Radionice "Mala škola zdravih stilova života" održavaju se dvaput tjedno u grupama od desetak polaznika u trajanju od mjesec dana. Prijave i informacije su dostupne na broju telefona 339 909 od 10 - 14, putem e-maila [email protected] ili weba www.sic-st.hr.


Kreativni ste i maštoviti? Papir i olovku u ruke i već započnite sa skicom vašeg prijedloga vizualnog identiteta zdravog stila življenja. Želite naučiti kako pobijediti stres, prepoznati emocije, naučiti donositi odluke... Prste na tipkice i prijavite se i na radionicu!
napisao: splitski.portal