Pozivnica za bluesoljupce

U dvorani splitskog kino kluba Zlatna vrata, u ponedjeljak, 17.04. sa početkom u 20 sati održat će se koncert Miroslava Evačića kojim će se promovirati njegov album pod nazivom "Ćardaš Blues" Kao gosti će nastupiti dva splitska glazbenika-Mario Tomić i Goran Cetinić Koča.

U dvorani splitskog kino kluba Zlatna vrata, u ponedjeljak, 17.04. sa početkom u 20 sati održat će se koncert Miroslava Evačića (www.miroslavevacic.com) kojim će se promovirati njegov album pod nazivom "Ćardaš Blues". Ovaj naveliko hvaljen glazbenik svojim je nastupom u zagrebačkoj Tvornici kulture pobrao velik uspjeh, te zainteresirao širu glazbenu javnost svojim osebujnim stilom koji je spoj etno glazbe i bluesa u njegovom najčišćem, akustičnom obliku. Evačićeva glazba udomaćila se na engleskom BBC radiju, ali i mnogim drugim radio postajama diljem Europe koje njeguju world i etno izričaj.

Ovaj koncert održava se u organizaciji splitske Udruge za kulturu "Beat", te pod pokroviteljstvom Grada Splita. Kao gosti u uvodnom dijelu nastupit će dva splitska glazbenika. Prvi, Mario Tomić, predstavit će se sa dijelom svoga autorskog rada , te drugi, mladi ali izuzetno nadareni glazbenik, Goran Cetinić Koča, koji u Splitu, a i šire, važi za jednog od najkvalitetnijih izvođača blues glazbe. Za sve bluesoljupce ali i one druge ovo bi trebao biti nezaobilazan koncert.

Ulaznice se nalaze u pretprodaji u splitskom Dancing Bear shopu, po cijeni od 35 kn.

napisao: splitski.portal

Info zona Facebook