Premijerno "Bitcharke na travi"

Subota večer bila je rezervirana za pravi underground, trash hip hop koncert koji se ne zaobilazi! Jer premijerno su u Splitu nastupile "Bitcharke na travi", najpoznatije po provokativnim stihovima poput... "Raširit ću picu svuda po tvom licu, nećeš znati gde si, lizat ćeš ko Lesi..."

Subota večer bila je rezervirana za pravi underground, trash hip hop koncert koji se ne zaobilazi! Jer premijerno su u Splitu nastupile "Bitcharke na travi", a kao predgrupa "Dječaci", publici otprije poznati po nastupu s TBF-om u O'Hare. Ćulo se "Govno na vatri", "Stričeva kobasica", "Cantona", starije, "Bek in d dejs", "Stvar sa Sašom iz TBF-a", "Nazad na ugao", "Dan D za pande" i za kraj već poznatu "Kralj Ribara". Nakon što su priveli kraju nastup pun tehničkih problema... na pozornicu su se popele dr.Una i Maraya - Bitcharke na travi, Srpkinje koje su ispunile sva naša očekivanja.


Bitcharke su aktivne već tri godine i ovo im je prvi (a kako kaže ne i posljednji) nastup u Splitu. Već na početku pokazale su vlastito plesno umijeće, a pravi show je počeo kad su se uhvatile mikrofona i počele nadraživati publiku svojim provokativnim i tvrdim rimama. Negdje pri polovici svirke imale su problema s mikrofonom i ozvučenjem pa nismo imali priliku sve to razumjeti. Međutim time su nam pokazale da s njima nema zajebancije, ostavile su prepoznatljiv trag, te nas definitivno osvojile.


Tematika je klasična: seks, nasilje i droga, ali bilo je riječi i o sponzorušama koje samim time ne uzvraćaju udarac muškarcima već pokazuje neko novo doba, doba za žene. Kao najpoznatiji hit za kraj su ostavile već poznate rime:

"Od svetlosti blica skupi mi se pica,
iza ugla čuči rac, tek će da golica,
raširit ću picu svuda po tvom licu,
nećeš znati gde si, lizat ćeš ko Lesi...

Koji ti je kurac,
repuješ ko klinac,
klitoris mi drhti,
ideš mi na pičkin živac..." napisala: Teeja

Info zona Facebook