Suši se...

16_03_2006
Suši se...

Kako i priliči, u izvještaju sa otvorenja izložbe fotografija splitska.tiramola donosimo više fotografija, nego teksta... Jesmo vam rekli da ne smite propustit otvaranje, da ćete požalit ako ne dođete! :) Prespavali smo noć i sredili dojmove-zadovoljni smo.

Kako i priliči, u izvještaju sa otvorenja izložbe fotografija splitska.tiramola donosimo više fotografija, nego teksta... Jesmo vam rekli da ne smite propustit otvaranje, da ćete požalit ako ne dođete! :) Prespavali smo noć i sredili dojmove-zadovoljni smo.

Opet smo se podcijenili... Očekivali smo puno ljudi, ali baš ovoliko...


...da ljudi neće moć uć unutra i da će stajat vani...

Ne znam koliko se moglo gledati fotografije u onoj gužvi, ali to možete obaviti u miru, sve do 29. ožujka. Al' ne dirajte fotografije prstima, e :/

I gradonačelnik je zadovoljan... Reka je: "Nisam ni znao gdje dolazim, ali mogu reći da sam oduševljen s ovim što sam vidio. Roba koja se suši na tiramoli je vrlo kvalitetna." Fala i njemu i svim medijima i sponzorima, odnosno ljudima, šta su imali povjerenja u nas i odazvali se našim pozivima!

Sponzori... Željana, naša glavna pregovaračica sa sponzorima (Foto studio Dalmacija, Babić i Dalmacijavino), jedino je sa Grafičkom školom pregovore vodija Keko.

Mediji... Tea... Dok ne otvorim paštetu, a iz nje ne iskoči Tea, nećemo joj dat da odbije ić na radio ili televiziju! Nastupi su sve bolji i bolji ;)

Mladi č.s. Cole (č.s. = čovjek iz sjene) koji je mamin soparnik podilija okolo pa sam uvatija samo tri zadnje fete... Priča se da gradonačelniku nije da salvetu za obrisat se :D

Rukovanje dvaju predsjednika. Medo u ulozi predsjednika udruge SiC i Keko u ulozi predsjednika udruge splitski.portal. Dobro je, ovaj mu je doša, skinija police, maka fotelje, odnija knjige... A na kraju su se ipak rukovali :) Medo, moga si i bolje ispast, nije me briga ;)

Đorde... Možda smo i njoj ka predsjednici udruge MoSt tribali zahvalit tako da joj objavimo neku bolju fotografiju? Još jednom hvala MoStu na ustupljenim uredskim prostorima i opremi. Posebno hvala Dadi na savjetu za press materijal ;)

Sam čin otvaranja... Ostatak organizatora zapea je u gužvi. Oni koji nisu čuli pozdravne riječi tribali su gledat emisiju Zemlja čudesa na STVu. Prigodnim riječima izložbu je otvorio splitski fotograf Valentino Bilić-Prcić. On je autorima uputio riječi pohvale, a mi njemu, još jednom upućujemo, riječi zahvale.

Na vrhu Medo, pa prvi livo Cole pa Tea, Luka, Keko, pa isprid Vedrana i Željana, a dole Pile i Stipe. To smo mi-oni koji su krivi za ovo, no ništa manje krivi nisu ni autori izloženih fotografija.

Dobro, a sad humanitarni koncert "Veliki korak za malog Filipa"!

napisao: splitski.portal