Preimenovani Yammat u Admirala

10_03_2006
Preimenovani Yammat u Admirala

U ovu subotu 11.3. klub Admiral ugostiti će band - Detour. Iza tog imena krije se već svima dobro poznata grupa Yammat koji su se nakon nedavnog raskida s managerom odlučili na novi početak pa su tako promijenili i ime. No straha za ljubitelje banda nema...

U ovu subotu 11.3. klub Admiral ugostiti će band - Detour. Iza tog imena krije se već svima dobro poznata grupa Yammat koji su se nakon nedavnog raskida s managerom odlučili na novi početak pa su tako promijenili i ime. No straha za ljubitelje banda nema, ostali su u istom sastavu te i dalje kvalitetno izvode uspješnice s prošlogodišnjeg višestruko nominiranog za Zlatnu Kooglu i Porin albuma "Plan B". Da ne bi ostalo sve na tome, u pripremi je i novi materijal pa se izlazak albuma očekuje krajem ljeta dok band intenzivno pregovara s mogućim izdavačima. Upućeni tvrde da je glazbeni stil ostao isti no napravljen je i korak više u što ćemo se moći uvjeriti već ove subote u Admiralu.

Ulaz je otvoren od 20 sati, ulaznica u pretprodaji stoji 25 kn (cd shop Dancing Bear, caffe-i Bamba,Buža i Mosquito) a na ulazu u sam klub cijena ce biti 35 kn.

napisao: splitski.portal