LoopJunkies // Karantena 2.0

15_01_2006
LoopJunkies // Karantena 2.0

Nakon prve i vrlo uspješne, uz velike ovacije posjetitelja popraćenom, mladi splitski tim LoopJunkies nastavlja dalje s KARANTENA-om. Ovog puta spremaju nam malo "veći kolač" - 21. siječnja u "Kocki", uz gostovanje System krew iz Samobora...

Nakon prve i vrlo uspiješne, uz velike ovacije posjetitelja mladi splitski tim LoopJunkies nastavlja dalje s KARANTENA-om. Dakle nakon održane prve KARANTENA-e prošli mjesec LopJunkies priprema malo veći kolač!

Naime party će se održati 21. siječnja u splitskom klubu KOCKA s početkom
u 23:00 sata s standardnom ulaznicom od 20 kuna.


No ovoga puta LoopJunkies nam dovod sub: System krew iz Samobora. Odium i Slide postoje kao sub: system kru nekih četiri godine. Svirali su diljem hrvatske (Underwater Overground 1,2,3, Ponikve, freeasabird, Čakovec, Rijeka (točka), a Odium je svirao i po Sloveniji te u Beču 2 puta).

"Bilo je još hrpa svirki kojih se ne možemo sjetiti jer je nastup uvijek intenzivan i natopljen adrenalinom" - kažu momci iz sub:system-a Stil koji tetoše se vrti oko mračnog, "medvjedastog i masnog" (3 M) zvuka poznatijeg kao Tech-step sa primjesama Neuro-funka.


"Bavimo se i produkcijom no ne skromno smatramo da smo na pragu nečeg velikog pa još ne izlazimo (previše!) sa autorskim materijalom u javnost, što dakako ne znači da vi necete čuti pokoji bečarac iz naše radionice." - govori Odium. Za život zarađuju grafičkim i web dizajnom, a Slide se opasno primio i programiranja. "Što još reći osim da se radujemo što ćemo se uskoro vidjet i proveselit sa svima vama" - Odium & Slide /Sub:System krew/

No tu je još jedna dobra vijest, naime LoopJunkies po prvi puta predstavlja novog inozemnog suradnika/člana VJ Silver Surfer-a. Silver Surfer nam dolazi iz SiCG i prvi puta nastupa u Splitu. Inače njegov video/glazbeni stil se uglavnom vrti oko Psy Trance-a i progressiva. Radi kao zaposlenik u dizajnerskoj tvrtci, pridružuje se LoopJunkiesima kao novi član krajem 11 mjeseca 2005 godine u želji podjeljivanja iskustava audiovizalne umjetnosti!

Uz sub:system crew i Silver surfera kao resident DJ-evi LoopJunkies tima nastupiti ce Implant i Xplode, a Drizzt će odraditi svoj set na official warm up partyu u clubu Quasimodo s početkom u 21:00 sat uz besplatan ulaz.


LoopJunkies presents KARANTENA 2.0

DJs:
ODIUM /sub:system krew - Samobor/
SLIDE /sub:system krew - Samobor/
IMPLANT /LoopJunkies - Split/

VJs:
SILVER SURFER /LoopJunkies, STS Graphics - SiCG/
XPLODE /LoopJunkies - Split/

KLUB KOCKA
21.01.2006 Subota
Start: 23:00 h
Entrance: 20 kn

napisao: splitski.portal