Estradni mix

06_12_2004
Estradni mix

Karma: Moram priznati da da,ali nije sve to došlo samo tako,puno je rada i truda iza toga,sve je to išlo korak po korak,mučiš se,radiš puno,puno putovanja... Sada smo pozvani na par mjesta u Italiji,stranci inače jako vole naš jezik,i već znaju dosta riječi.

Evo dohvatila sam par likova sa naše estrade (da opravdam dobivenu akreditaciju ;) - i pitala ih po par pitanja... ima samo takvih bisera :)



Možete li opisati što imate trenutno na sebi i tko je zaslužan za vaš styling?
Žak: Trenutno na sebi nosim bež odijelo i bijelu košulju,za stiling sam zaslužan sam, ovo sam odijelo još davno kupio u Zagrebu i kako mi stoji? Lijepo,elegantno popunjeno!! hihi...
Luka Nižetić: Trenutno imam stiliziranu majicu i suknju koje su sašivene još za potrebe Splitskog festivala samo sam tada još na nogama imao sandale a sada evo imam čizme. Ovim sam odijelom želio obilježiti cijelu pjesmu pa sam tako u njemu i prvi puta nastupio i evo sada,a i u spotu.
Žanamari: Imam cipele i haljinu (ne ćorava sam,ko da si u nečem drugom kad bila) hahahahohehihi...a za njega su zaslužni dizajneri iz Zagreba koji su me oblačili i za Zadarfest... (sad je uslijedilo histericno smijanju - dobro smiri doživljaje... da ju tu samo čujete smije, a jel vama šta tu smiješno)!
Ivana Kindl: Trenutno na sebi imam sve Top shop,znači haljinica,a cipele su naravno druge marke, nije važno koje!



Novu godinu ćete dočekati radno ili?
Žak: Ja ću je dočekati radno i to u Zagrebu i Varaždinu! (wow kako to misli prepolovit se :)
Luka: Na gradskom trgu u Makarskoj.
Ivana Radovniković: Pa neznam dali da uzmem neki trg i odradim ga ili da još ovu Novu godinu dočekam sa prijateljima - neznam još ćemo vidjeti!
Ivana Kindl: U Zagrebu u tvornici, dođite bit će super, (ko poludila sam) bend koji će biti nabrijan i ja koja ću pokušati napraviti što luđu atmosferu...
Tara: Naravno radno, u Sloveniji u jednom gradiću 20 km udaljenom od Ljubljane.
Boris (Colonia): Colonia je ove godine radno u Dubrovniku.
Žana: Ja u Vinkovcima..hi hi hi... (e kad sam ovo čula skoro se nisam srušila puko mi je film skroz, i ja i buraz koji je bio tu blizu smo se u isti tren puknuli rukom u čelu,i u isti glas rekli,a kudbaš ti??? jer mi smo iz Vinkovaca :)



Tko je po vama najveća hrvatska zvijezda i najveći domaći hit ove godine?
Žak: uuuuuuuu;za hit bi morao dobro razmisliti;a najveća zvijezda po meni je Nina Badrić jest da bi mnogi rekli Severina, ja mislim da je ipak Nina jer je to žena koja piše pjesme,bavi se pjevanje,radi pjesme!
Luka: Pa mislim da je najveća domaća zvijezda Severina definitivno, a najveći domaći hit ove
godine ja mislim "Takvi kao ti"! (ja mislim da je to bilo prošle godine)
Boris: Nemam pojma ni jedno ni drugo.
Ivana Kindl: Au dobro pitanje, hit nemam pojma i nije bila neka godina upečatljiva hitovima kaoprošla,a meni je najveća domaća zvijezda Nina Badrić!
Ivana radovniković: Pa ja mislim da kod nas ima jako malo zvijezda, po meni je recimo Gibo zvijezda i evo (sad malo loma u pozadini, padanje; ne pitajte ko šta i što je sve popadalo) i da Emina je evo zvijezda ,a hit pa mislim da je Eminin "Učini sve što moraš" jedan od velikih
hitova ove godine.
Žana: hahahaha (šta ti je sad smiješno) Shorty i zeko i potočić!!!

Pratite li Big brother i tko je vaš favorit?
Luka: Pa baš i ne stignem pratit ali kadtkad pogledam i moj favorit je Ana definitivno
Žana: Ne pratim Big brother,a moj favorit je Ozren.. (hm...hm...)
Ivana: Pa baš i ne,jedino kad stignem u onim terminima iza ponoći, moja mama to sve prati pa mi sve u detalje prenese,a moj favorit pa mislim da mogu reći da je Saša.
Tara: Ne pratim jer nemam vremena.
Boris: Pratim u noćnom terminu,moji favoriti su Saša i Alen
Ivana Kindl: Moj favorit je bila Sanja ,ali je ispala baš mi je žao.


Žanamari novi singl "S usana mi čitaj" po mnogim komentarima i kritikama on dosta naginje na narodnjak - jeli to vaš novi smjer glazbe?
Žana: Ljudi koji kažu da to naginje na narodnjak uopće nemaju sluha, ima malo istočnjačkih
elemenata i to je to, ako može Beyonce može i Žanamari (s kim to ona sebe uspoređuje - ej
curo ... mir imaš tek dvije pjesme)


Tara - nakon svih ovih uspjeha diljem Ćeške, nedavno se vaš singl pojavio i na švedskoj dance top listi, laska li vam to? Planirate li širiti svoju glazbu dalje po Europi?
Tara: Moram priznati da da,ali nije sve to došlo samo tako,puno je rada i truda iza toga,sve je to išlo korak po korak,mučiš se,radiš puno,puno putovanja i mislim da smo na kraju to i zaslužili. Sada smo pozvani na par mjesta u Italiji,stranci inače jako vole naš jezik,i već znaju dosta riječi.
Kakvi su vam komentari na novi nos i kako se vi osjećate s njim?
Tara: Ja dobro dišem i to je najbitnije, već sam se naviknula, to je bilo prije tri
mjeseca,nisam se pretjerano brinula i to je to!