Hit parada - estrada na okupu

06_12_2004
Hit parada - estrada na okupu

U podrumu,tri svlačionice koje su 30 izvođača + svi prateći vokali,plesači,svirači, dobili na korištenje je bilo kao prvo užasno vruće i sparno,kada u tako nešto pustite recimo 10 ženskih koje se pripremaju za stage i dodate svu šminku,mirise parfema,pizze,cigarete i lak za kosu...

U Osijeku ovoga četvrtka (2.12.) u sportskoj dvorani Zrinjevac, odražana je druga po redu Hit-parada ove godine. Nakon prve održane u sklopu Splitskog festivala ljetos,ovo je bio zimski nastavak koji je okupio 28 domaćih pjevača, te Romanu Panić i Aleksandru Radović iz Srbije za koje doduše ni organizatori nisu znali ni kako izgledaju ni hoće li se pojaviti.
Od naših domaćih zvijezda nastupili su: Emina Arapović, Ivana Radovniković, Saša,Tin i Kedžo, Feminnem, Jaques Houdek i Ivana Kindl, Vesna Pisarović, Boris Novković, Nera, Karma, Colonia, Magazin, Shorty, E.T., Massimo, Hari Rončević, Goran Karan, Kemal Monteno, Jole, Danijela, Petar Grašo, Soulfingersi i još neki.



Večer je otvorila Jelena Radan pjesmom Ćetiri stađuna posvećenu pokojnom Zdenku Runjiću, a zatvorila Ivana Banfić hitom Otisak prsta. Organizatori su bili dobri,dobijaju prolaznu ocjenu,drugi puta napraviti dovoljno press akreditacija s imenima po mogućnosti. Glavni organizator druge hitparade u Osijeku bio je Gradski radio,a jedan od glavnih njihovih ljudi je pogodite - Mario Roth :s .



Publika je bila mahom mlađa pa je od vriske u ušima itekako tulilo... ta djeca ma to se tuklo sa onim zaštitarima za autograme, ajme ko da sebe gledam,samo što sam ja ovoga puta s bila s ove strane ograde,ogroman napredak zar ne...To je onaj lijepi dio u prizemlju...odnosno dvorani,gdje su svi izišli odzijevali (tj. pjevati na playback) svoje i to je bilo to... (zbog playbacka je Natalie Dizdar iako najavljena odbila doći)!



U podrumu,tri svlačionice koje su 30 izvođača + svi prateći vokali,plesači,svirači, dobili na korištenje je bilo kao prvo užasno vruće i sparno,kada u tako nešto pustite recimo 10 ženskih koje se pripremaju za stage i dodate svu šminku,mirise parfema,pizze,cigarete i lak za kosu... to je onda stvarno nešto strašno.... Ako mislite da su''velike'' zvijezde tipa Karma,Magazin,Ivana Banfić,Vesna Pisarević došle na vrijeme,odnosno početak hitparade varate se,svi su oni došli sa zakašnjenjem tj. 5-10 minuta prije nego bi trebali nastupit,presvukli se,sišli pokupili kovertu i nestali bez traga,to se zove biti zvijezda. Lana iz ET-a je povela psa sa sobom, a svoga ljubimca poveo je i Tin Samardžić.



Zvijezde su za jesti dobile stvarno ukusne pizze pizerije''Galija'', nisam probala, ali vjerujem Neri, za piti prirodnu vodu, pepsi i pivo. Neki su se opili i prije nastupa,neki su si ponijeli za kasnije! Na kraju su se svi,koji su ostali do kraja,a takvih je bilo malo preselili se na after party u club XO (iks-oks).



Kako nije bilo nagrada evo po neke po mojim kategorijama:
- nagradu za najumišljeniju osobu večeri u kategoriji žene dodijeljujem Pameli Ramljak koja je samo za 1% ,prestigla svoju vječnu konkurenciju Žanamari Lalić.
- u kategoriji muškarci nagradu uvjerljivo odnosi Massimo, čovječe nećeš umrijet ako udijeliš djeci koji autogram. - nagradu za najviše kose u zraku definitivno odnosi Emina Arapović, samo tako ludo i vatreno...
- u kategoriji čiji je sponzor "Dalmacijacement" odnosno najviše pudera na licu nagradu odnosi Ivana Kindl u uskoj borbi sa kolegicom Tarom iz Karme.
- nagradu za najkraće zadržavanje u dvorani odnosi Danijela.
- nagradu za najviše padova u 2 minute odnosi Shorty.
- najelegantnije popunjene osobe večeri su bile Indira iz Colonije i Jaques Houdek (uvijek siguran u svojoj kategoriji).



Sve u svemu nema šta imamo zvijezda ko u priči!
Pozdrav iz Slavonije ;)