Vikend za glazbene sladokusce

05_12_2005
Vikend za glazbene sladokusce

U rock klubu ADMIRAL ovog vikenda održat će se "Blues Weekend". Svim istinskim ljubiteljima glazbe u petak će pod nazivom "ST Blues Moment" svirat Otprilike ovako, 3 C (ex. Nine Below Zero), Black Cat Bone i Kundyak Mezhine! U subotu je "Cro Blues", a svirat će Zdenka Kovačićek, ChurchWille, Bluesres, Piranhe i Dudlaši.

U rock klubu ADMIRAL ovog vikenda održat će se "Blues Weekend". Svim istinskim ljubiteljima glazbe u petak će pod nazivom "ST Blues Moment" svirat Otprilike ovako, 3 C (ex. Nine Below Zero), Black Cat Bone i Kundyak Mezhine! U subotu je "Cro Blues", a svirat će Zdenka Kovačićek, ChurchWille, Bluesres, Piranhe i Dudlaši. Novost je što će vrata Admirala biti otvorena od 19 sat, te će se od početka koncerta projecirati dokumentarci vezani uz blues i snimke koncerata Muddy Wattersa, J.L. Hookera, Buddy Guya i ostalih blues legendi.

U nagradnoj igri čiji sudionici postajete kupnjom ulaznice, Euro Unit Yamaha music osigurala je nekoliko instrumenata koji će se dodijeliti druge večeri "Blues Weekenda"!

Karte po cijeni od 35 kuna za oba dana ili za svaki dan posebno 25 kuna možete kupiti u pretprodaji: CD shop Dancing bear, caffe Bonuty, Bamba i Buža.

Medijski promoviraju: Splitski portal i Radio KL
Sponzori: Tuborg i Euro Unit Yamaha music

Napisao: splitski.portal