Starta 32. Adria Art Annale

13_11_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: AAA
Starta 32. Adria Art Annale

Otvorenje će obilježiti performansi, predavanje Krešimira Miška i nastup grupe Hakuna Matata, a manifstaciju će zaključiti ljubljanska platforma za poeziju, performans, glazbu i video Ignor.

U Splitu će se od 16. do 26. studenog održati 32. izdanje Adria Art Annala pod sloganom Tihi grad. Osim izložbe u Podrumima, umjetnički program će se odvijati i kroz prvi i posljednji dan manifestacije.
AAA starta u subotu, u 16 sati, u Dioklecijanovim podrumima performansom Gard (Nina Kamenjarin). Na Peristilu će se u 19h održati javna tribina/predavanje Krešimira Miška, frekvencija 432 Hz, nakon čega slijede performansi Homo Zombicus (Efra Avila) i Svi sve znate (DADANTI), a večer će od 21h u Ghetta zaključiti koncert benda Hakuna Matata.

U subotu, 26.studenog u 16h u Podrumima će se održati performans Pieta za RADOSLAVA BUŽANČIĆA, a manifestaciju će zaključiti nastup u Getta, gdje u 21h iz Ljubljane stiže Ignor, platforma za poeziju, performans, glazbu i video: Peter Kuntarič na bubnjevima, Iztok Osojnik - poezija, Nežka Struc - poetični performans, Asha Past - video, Roman Modic, vokal (on pjeva neke stare pjesme), Dejan Koban, performans/poezija.

Izložba u Galeriji AAA otvorena je svaki dan 10-14 i 17-20h. Izlažu umjetnici: SEGOR GARBER, MILAN BRKIĆ, PREDRAG GOLUB, MILJAN MILANOVIĆ, IDA LOHER, NINA ŠEGOVIĆ, NARCISA ŠEHIĆ, LAVOSLAVA BENČIĆ, FRANKO BUŠIĆ, IVANA MILOGLAV IVANKOVIĆ, ANTEJ JELENIĆ, JASMINA BENETA, VICE TOMASOVIĆ, SOFIJA PAŠALIĆ.