Starta 32. Adria Art Annale

Starta 32. Adria Art Annale

Otvorenje će obilježiti performansi, predavanje Krešimira Miška i nastup grupe Hakuna Matata, a manifstaciju će zaključiti ljubljanska platforma za poeziju, performans, glazbu i video Ignor.

U Splitu će se od 16. do 26. studenog održati 32. izdanje Adria Art Annala pod sloganom Tihi grad. Osim izložbe u Podrumima, umjetnički program će se odvijati i kroz prvi i posljednji dan manifestacije.
AAA starta u subotu, u 16 sati, u Dioklecijanovim podrumima performansom Gard (Nina Kamenjarin). Na Peristilu će se u 19h održati javna tribina/predavanje Krešimira Miška, frekvencija 432 Hz, nakon čega slijede performansi Homo Zombicus (Efra Avila) i Svi sve znate (DADANTI), a večer će od 21h u Ghetta zaključiti koncert benda Hakuna Matata.

U subotu, 26.studenog u 16h u Podrumima će se održati performans Pieta za RADOSLAVA BUŽANČIĆA, a manifestaciju će zaključiti nastup u Getta, gdje u 21h iz Ljubljane stiže Ignor, platforma za poeziju, performans, glazbu i video: Peter Kuntarič na bubnjevima, Iztok Osojnik - poezija, Nežka Struc - poetični performans, Asha Past - video, Roman Modic, vokal (on pjeva neke stare pjesme), Dejan Koban, performans/poezija.

Izložba u Galeriji AAA otvorena je svaki dan 10-14 i 17-20h. Izlažu umjetnici: SEGOR GARBER, MILAN BRKIĆ, PREDRAG GOLUB, MILJAN MILANOVIĆ, IDA LOHER, NINA ŠEGOVIĆ, NARCISA ŠEHIĆ, LAVOSLAVA BENČIĆ, FRANKO BUŠIĆ, IVANA MILOGLAV IVANKOVIĆ, ANTEJ JELENIĆ, JASMINA BENETA, VICE TOMASOVIĆ, SOFIJA PAŠALIĆ.

Info zona Facebook