Psihomodo Pop u Admirala

27_11_2005
Psihomodo Pop u Admirala

ovaj put sam pokušala doći šta prije u Admirala da konačno poslušam uživo Psihomodo Pop. Idem redovito na koncerte ali moram priznati da mi je ovo bio prvi njihov koncert i nisu me nimalo razočarali. Stigla sam u Admirala do 11 uri, upala bez problema sa svojom suradnicom, ujedno i fotografkinjom...

S obzirom na prijašnje iskustvo s kašnjenjem na koncerte, ovaj put sam pokušala doći šta prije u Admirala da konačno poslušam uživo Psihomodo Pop. Idem redovito na koncerte ali moram priznati da mi je ovo bio prvi njihov koncert i nisu me nimalo razočarali. Stigla sam u Admirala do 11 uri, upala bez problema sa svojom suradnicom, ujedno i fotografkinjom. Svita je bilo poprilično, a od ponuđenih pića uglavnom se pilo 0,5 pivo.

Svirka je počela nekoliko minuta nakon šta smo mi došle, ostavile smo stvari i ušle u gužvu. Nakon dvije pjesme bile smo full mokre, dakle i dalje socijalni slučaj klimatskih uređaja, no sama ta atmosfera, znojenje, međusobno gaženje, stalne šutke. Neopisiv osjećaj!

Gobac je prilično uveseljavao publiku svojim zagrebačkim naglaskom, vrlo poznatim hitovima te ponekim upadicama. Od poznatijih hitova mogu reći da su svirali Linoleum Boy, U Garažu, Pinokio, Ramona (gdje je publika bila u transu ponavljajući stihove zajedno s njima), Osjećam se haj, Kad sam imao 16 i naravno pjesma koja je bila poznata svakome od nas unutra - Frida! Svirka je trajala puna dva sata, uz dva bisa gdje su obradili i Rolling Stonese i svirali neke stvari s novog materijala.

Sve je to završilo oko 1 sat, ekipa nije odlazila, DJ je puštao domaće hitove poput Jamaica, Djevojke u ljetnim haljinama, Ljeto nam se vratilo i sl. Nažalost ne mogu reć dokle je sve to trajalo jer sam otišla u 2 manje kvarat iz punog Admirala u daljnji noćni život. U svakom slučaju, koncert je bio odličan, bila je prava ekipa tu, mladi i nabrijani rockeri, punkeri, metalci i ostali alternativci.

Naravno, ovaj vikend se imalo birat di za izać, dakle vamo na Psihomodo, gori na Škoru, tamo gori na house party. Samo kune iz džepa i provod vam je bio zajamčen.