Miss (š)tange

02_09_2005
Miss (š)tange

Cure bi protrčale po bini, ne možeš nista uvatit slikat... onda po' ure pauze, taman kad odlučiš otić ća eto njih opet, drugi krug... Prvi put u haljini, drugi put u normalnom kostimu i treći put u tangama... i onda proglašenje! Seoska zabavica i ništa više od toga!

Izbor za Miss tangi... wooow... skupa 8 prijavljenih, od toga ni jedna iz Splita!? Nikakva propaganda osim par plakata po gradu, a još gore što "Malibu" nije dotad radio pa ako bi netko i pročitao ne bi virova... Rekli su da će počet u 9, a počelo je oko ponoć i po. Cure bi protrčale po bini, ne možeš nista uvatit slikat... onda po' ure pauze, taman kad odlučiš otić ća eto njih opet, drugi krug...Prvi put u haljini, drugi put u normalnom kostimu i treći put u tangama... i onda proglašenje!



Ono malo ljude šta je dosšo, pokupilo se doma već oko 1 ure... do kraja (oko 2:30) smo ostali nas par fotoreportera, novinara i žiri...



Pobijedila je Vesna Marić iz Zagreba koja se nakon proglašenja nije tila okrenit da je slikamo s leđa... mislim...jel izbor za mis tange or what... nije - ovo je bila seoska zabavica i ništa više od toga!