Besplatan užitak...

27_08_2005
Besplatan užitak...

U goste nam dolazi atraktivna nizozemska trubačica Saskia Laroo sa svojim bendom. Zoran Jeager Jex na gitari i Goran Delač na bassu poznati su nam otprije zbog gostovanja s The Bastardz, dok ćemo za bubnjevima upoznati Dalibora Dadu Marinkovića. Koncert u O'Hare počinje u 22 sata - ulaz besplatan!



Festival u organizaciji Blues i jazz kluba Split - ide dalje! Sutra 28.8.2005 (nedjelja) u goste nam dolazi atraktivna nizozemska trubačica Saskia Laroo sa svojim bendom. Zoran Jeager Jex na gitari i Goran Delač na bassu poznati su nam otprije zbog gostovanja s The Bastardz početkom osmog mjeseca dok ćemo za bubnjevima upoznati Dalibora Dadu Marinkovića. Koncert počinje oko 22 sata a besplatan je kao i svi dosadašnji koncerti u sklopu festivala.





A i prošlu nedjelju slušali smo dobru glazbu u klubu O'Hara, gdje je održan koncert Jim Mullen kvarteta. Izuzetan gitarist sa svojstvenom i prepoznatljivom tehnikom još je jedan u nizu glazbenih iznenađenja koje nam cijelo ljeto priređuje Blues i jazz klub Split kojeg vodi naš poznati bubnjar Peco Petej. I on je te večeri za bubnjevima dijelio pozornicu s Mullenom kao i Raymund Frick s mikrofonom u ruci. Simpatičnom barbi za hammondom se nažalost ne sjećam imena no zasigurno ću još dugo pamtit njegov izrazito nadahnut nastup. Ljubitelji plemenitog zvuka hammonda su uživali u njegovim izvedbama pri pogledu na rotirajuće zvučnike u pozadini. Ugodna i opuštena atmosfera s malim brojem posjetitelja i raspoloženi glazbenici obilježili su ovu sjajnu glazbenu večer.