(Pre)velika gužva na Moralesu

23_08_2005
(Pre)velika gužva na Moralesu

Prije nego pročitate report o tome kako je bilo na rođendanskom partiju Davida Moralesa i vidite slike iz Aurore, kritika kontakt voditelju kluba, koji je potvrdio free upad našoj ekipi, al se nije držao dogovora, nego smo morali sami platiti ulaznicu?! Očito nas još neshvaćaju ozbiljno! A trebali bi... ;)

Kad bi rekla da nisan osjetila dio euforije par dana prije samog događaja, lagala bi... Iako, napumpana informacijama i pozitivnom vibrom, šta od medija, šta od onih koji osobno svjedoče o atmosferi na takvom partyu, lagala bi i kad bi rekla da sam očekivala baš toliko ljudi.



Red auta sve do početka civiliziranog djela Primoštena potvrdija je da će noć bit duga, vruća i iznimno.. hm.. vesela... Ušetala sam u unutrašnjost Aurore di sam se borila da napravim koji korak naprid, jer virujte mi, svaki pokušaj improvizacije kretanja bija je uzaludan. O plesanju da ne govorim... al dobro, svugdi oko mene nesmijana lica... malo Hrvatska, malo ona inozemna, pa uz nekoliko pića i par dobrih taktova brzo zaboraviš da si nepokretan. Na moju veliku radost, otkrila sam jednu točku u prostoru di sam mogla nesmetano uživati u glazbi i atmosferi koja nije jenjavala ni s jutrom, ni s kišom...



Važno za spomenit, uz Moralesa je nastupio (ili pak samo staja...?) i njegov sin... mmmmmmm... Usuđujem se priznat... valjda je to u genima... A kroz tu masu ljudi i par onih "super nova zvjezdica" uspila sam bacit oko i na tortu dotičnog slavljenika... 43 kažu... meni i ne izgleda tako. Zapravo me ugodno iznenadia kad se pred jutro spustija "među ljude"!

Pouzdani izvori kažu da je ludilo potrajalo do 9 ujutro... žalim šta nisam i ja dočekala sunce, al me kiša totalno umorila. Na kraju, mogu sa sigurnošću reć da je to jedna od boljih rođendanskih proslava na kojoj sam sudjelovala. Zapravo, bilo je... saamoo taakoo...