Jamiroquai - Pula - 25.6.'05.

05_07_2005
Jamiroquai - Pula - 25.6.'05.

Acid-jazz-funk-disco atrakcija, "Jamiroquai" na čelu sa frontmenon i simbolon benda Jay Kay-on dokazala je da in nema ravnog u toj vrsti glazbe. PRE uigrana ritam sekcija Sola (perkusije) i McKenzie (bubnjevi) zajedno sa ostatkon benda, nikog nije ostavilo ravnodušnin u punoj Pulskoj areni (cca.7000 ljudova)...

Svašta su ovih dana u novine pisali. Te ne-ljubazno ponašanje prema novinarima, te koncert bez šušta i gušta, nikakva interakcija između benda i publike i bla bla... očito nismo svi bili na istom događaju.
Acid-jazz-funk-disco atrakcija, "Jamiroquai" na čelu sa frontmenon i simbolon benda Jay Kay-on dokazala je da in nema ravnog u toj vrsti glazbe. PRE uigrana ritam sekcija Sola (perkusije) i McKenzie (bubnjevi) zajedno sa ostatkon benda, nikog nije ostavilo ravnodušnin u punoj Pulskoj areni (cca.7000 ljudova).



Kvaka je u tome šta se ovaj put set lista sastojala od masu stvari sa prva dva albuma ovog sve samo ne običnog benda. Tako da su se uz promociju novog albuma "Dynamite" sa stvarima "Feel just like it should" ili "7 days in sunny june" mogle ćut i sad već klasici kao "To young to die", "Cosmic girl", "Space cowboy", "Music of the mind", "Virtual insanity" ili recimo "Use the force", šta nije bia slučaj 3 godine prije na istom mistu.
Osmijeh na licu svim članovima benda od početka do kraja koncerta govori koliko su (ponovno) bili dojmljeni ambijenton arene te bukon i rasplesanosti publike, šta nije zaboravia istaknuti i sam J. Kay.



Dvosatni koncert u kojem je pred grupa bila odlična Puležanska grupa "Dogma", završen je bison i pismom "Deeper underground". A šta se tiče več spomenute interakcije publika-bend kazat će slike. Rasplesano, razvikano , znojno i sexy...čemu su ruku na srce mnoooogo pridonjele razuzdane Slovenke  kojima je btw. koncert bia otkazan....yessss 



p.s. ovaj tip šta sidi "na areni" van je Jay Kay, a slike su malo lošije jer takav aparat.

p.s.s. Bilo je pre pre DOBRO!

p.s.s.s. bacie pogled na -->