Ples je prava droga

23_06_2005
Ples je prava droga

Kulturna alternativa mladih HRAM i Free Style Kings u Domu Mladih organizirali su okupljanje najboljih 70 brakera iz 6 hrvatskih gradova! Službeni DJ natjecanja je bio DJ Def Cut. Natjecatelji su se ''borili'' 2 na 2 po principu izazivanja, a suce su za 7 minuta morali uvjerit da su oni bolji od protivnika... Ovaj put najbolji su proglašeni Zagrepčani - Panic de Feel!

U subota 18.06. 2005, u prostorima udruge HRAM, Mala Scena Doma Mladi u 18 sati održan je "Positive session" koji je zamišljen kao doprinos plesne scene u borbi protiv plesnih droga. U Splitu je prvi puta održana ovakva vrsta breakdance natjecanja koje je ugostilo poznata svjetska imena = DJ Def Cut je bio službeni DJ natjecanja, a suci su bili Tuff Kid, Kenan, Tonic. Zanimljivo je da u dvorani nije bilo dopušeteno pušenje ni konuziranje alkohola, pa je Dom mladih bio pun čiste pozitivne energije, ljudi željnih dokazivanja. Natjecatelji su se ''borili'' 2 na 2 po principu izazivanja, a suce su za 7 minuta morali uvjerit da su oni bolji od protivnika... Ovaj put najbolji su proglašeni Zagrepčani - Panic de Feel, koji su za dlaku pobijedili Splitske brakere!
Svi natjecatelji su nakon natjecanja nastavili s motom ''Ples je prava droga'' na hip-hop after Partyu na Obojenoj Svjetlosti.



[ Fotogalerija Positive Session ]



Foto: Željana Vesanović i Stipe Marinović