Otvorena ljetna sezona u O'Hare

18_06_2005
Otvorena ljetna sezona u O'Hare

Ovaj tjedan je music club O'Hara otvorila svoj donji kat i uz koncert Bare i njegovih Plaćenika započela seriju izvrsnih koncerata na platou na Zenti... najavljeni su TBF, Edo Maajka, Massimo...! Iako osrednje posjećen koncert je zadovojlio sve ljubitelje ove grupe! Veliku fotogaleriju donosi vam standardno odličan Stipe Marinović i naša nova suradnica Željana Vesanović!

Srijeda, koncert Bijelog Dugmeta u Sarajevu, cijena ulaznice od 40kn, veliki broj koncerata koji se održavaju narednih dana... sve su to činjenice koje su pomalo najavljivale propast koncerta i organizatorima pojačavale nervozu kako je prolazilo vrijeme zakazano za početak koncerta. Sa zakašnjenjem od sat vremena pred malobrojnu publiku, ugavnom prijatelje i rodbinu, na pozornicu su hrabro izašli Pas maters-i kao predgrupa i uredno odradili svojih pola sata svirke...



Izaskom Bare na pozornicu, od nekud, nije nam jasno odakle, na podij
pred pozorincu slila se rijeka ljudi popunivši skoro cijeli plato... Bare je palio i žario pozornicom... dijelio životne mudosti... a najbolje su primljene uspješnice: Mene ne zanima i Put ka sreći... dokazavši samo njemu karakteristicnim kerefekama i izvijanjima uz par monologa o zivotu da je uz Gobca uvjerljivo najbolji zabavljač na Hrvatskoj estradi.



Uz skoro dvo i po' satnu sviku sa malom pauzom "vraaaatiiii se, vraaaatiiii seee..." Bare i Placenici su pruzili još odlične zabave svim prisutnima, kako posjeticima unutar ograde tako i onim strateški raspoređenim po okolnim stijenama.