Splitski kaskaderi

15_06_2005
Splitski kaskaderi

Od ponediljka s početkom u 21:00 original KANAL 5 TV (onaj splitski) startat će s emitiranjem novog serijala emisija, neobičnog sadržaja i koncepcije.... KASKADERSKI SHOW - KEZME ! Eto, uspili smo..... i konačno dospili na televiziju :) !!! Ovo je sad posta ozbiljan projekt, jer uskoro zapocinjemo sa snimanjem novih "kaskaderskih" epizoda, pa pozivamo sve....

Od ponedjeljka s početkom u 21:00 original KANAL 5 TV (onaj splitski) startat će s emitiranjem novog serijala emisija, neobičnog sadržaja i koncepcije.... KASKADERSKI SHOW - KEZME ! Eto, uspjeli smo..... i konačno dospjeli smo na televiziju :) !!!


Ovo je sad postao ozbiljniji projekt, jer uskoro zapocinjemo sa snimanjem novih "kaskaderskih" epizoda, pa pozivamo sve jackass ekipe i pojedince, koji su spremni i zainteresirani za sudjelovanje u emisiji da se jave na naš e-mail: [email protected] ........ pošaljite nam podatke o sebi, vaše ideje za nove emisije i prijedloge za suradnju.


Emisija će u početku trajati cca 5 minnuta i biti dinamična i zabavna. A kako vrijeme bude odmicalo... nastojat ćemo snimati još kvalitetniji i zanimljiviji kaskaderski show KEZME !


JAVITE NAM SVOJE KOMENTARE I PRIJEDLOGEEEEEEEE...............

napisao: splitski.portal