''Njizi Dvizi'' u akciji!

23_05_2005
''Njizi Dvizi'' u akciji!

Stojimo nas dvi za šankom, pijemo, plešemo, pivamo - ono, sve lipo, uredno... dođe lik (ne jedan, ima takvih puuuuno), ugura se, raširi(sebe i svoje mirise), naruči piće, stisne nas i ostane tu, a mi stisnute! A muškarci moji, je li tako teško reć: "Curo, možeš li se malo pomaknit da naručin?"

Evo, napokon smo nas dvi uspile uskladit svoje obveze (he) i dogovorit zajednički izlazak nakon (za nas) puno vrimena... Ma bit svega je zapravo da je Ona dobila novi digitaac i da ga je tribalo "krstit", a i mislile smo da bi bilo vrime da se vidi svijet iz ženske perspektive :)
Al večer je počela nekako bez'ze (nećemo vas sad pilat bezuspješnim frizurama i lošim make - upom ...dovoljno nam je bolno...), nego...nikako se opit!



Na putu do O'Hare pucale su gume, ispadale ratkape (Ona kaže da se to tako zove, a Ona zna sve!)... ne nama, naravno, mi se ne palimo ni na dizel ni super98.. samo malo alkohola i put pod noge:) U O'Hare svašta-nešto, od 16 do 60 i šta ćeš sad slikat!? Ako slikamo mlade čile momke :) mogu nas optužit za pedofiliju, a ako opet idemo slikat one starije (A NE IDEMO!!!) možemo postat žrtve pedofilije... Al nećemo o ružnim stvarima, zato šta je bilo lipo i našle smo šta za slikat :) iako ne mogu reć da nam je uspila misija slikavanja muških - ono, da imaju žene šta gledat u galeriji! ...ima nešto, al koliko god mi bile hetero tribalo je bit i žena (aj, priznajemo to je bia uvjet da nam slije budu on line
:)



E, da ne zaboravin... ma muški nisu baš ni zaslužili bit na slijama - baš smo raspravljale; stojimo nas dvi za šankom, pijemo, plešemo, pivamo - ono, sve lipo, uredno... dođe lik (ne jedan, ima takvih puuuuno), ugura se, raširi(sebe i svoje mirise), naruči piće, stisne nas i ostane tu, a mi stisnute!
A muškarci moji, je li tako teško reć: "Curo, možeš li se malo pomaknit da naručin?" (može i nekako kraće:) ... ne tražimo ništa više, a i kad vidimo tako pristojnog momka ne samo da bi mu dale malo mista, nego svašta-nešto (šalaalallaaalla :)! E, nemojte mislit da nema muških, nismo mi ni uspile uvatit (mislin, slikat) sve šta valja (bilo nam je prvi put:)... Ako dobijemo drugu šansu bit će bolje i slije i report ... znaš, Cole... :)

Ajte judi, živili!




Predstavljamo nam našu : [ Genijalnu fotogaleriju :) ">