S novim prilogom u Novu godinu!

29_12_2011
S novim prilogom u Novu godinu!

U nadolazećoj godini priča o Hrvatskoj i/u EU doseći će svoj vrhunac pa će već ovog petka emisija dobiti novi prilog. Svoja europska iskustva u premijernom izdanju ispričat će Petra Leskovec i Dino Babić. Dino je nakon stručne prakse i međunarodne razmjene dobio posao u - Dubaiu!

U prednovogodišnjoj, točnije predsilvestarskoj, Info zoni na radiju neodlučnima će se otkriti sva zanimljiva mjesta na kojima je organiziran doček Nove godine te najaviti događanja u prvom tjednu 2012. godine.

U nadolazećoj godini priča o Hrvatskoj i/u EU doseći će svoj vrhunac pa će već ovog petka emisija dobiti novi prilog - EUformiraj se! - koji će nas informirati o mogućnostima i izazovima s druge strane schengenske granice. Svoja europska iskustva u premijernom izdanju ispričat će Petra Leskovec i Dino Babić iz studentske organizacije AIESEC. Dino je nakon stručne prakse i međunarodne razmjene dobio posao u - Dubaiu!

U idućim emisijama saznat ćete još načina kako se obrazovati, razmjenjivati i zajednički djelovati s mladima iz EU, a nakon poplave informacija uši ćete odmarati uz glazbu mladih bendova iz europskih zemalja.

Petak, poslije 19 sati na 101, 102 i 104.5 MHz ili na linku!


Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj emisije odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.