Puno dima, a bez nereda

11_09_2011
Puno dima, a bez nereda

Usprkos apokaliptičnim predviđanjima, ovo je bio možda i jedan od mirnijih i ljepših derbija. Pune i raspjevane tribine ukazivale su na pozitivnu atmosferu i prije samog početka utakmice... Osjetite atmosferu u 115 fotografija!

Usprkos apokaliptičnim predviđanjima, ovo je bio možda i jedan od mirnijih i ljepših derbija. Pune i raspjevane tribine ukazivale su na pozitivnu atmosferu i prije samog početka utakmice, a spektakl je i službeno započeo koreografijama na istočnoj i sjevernoj tribini.

Hajduk do boda uz borbenost, malo sreće i sa igračem manje

Pretjerani višak nervoze nije se osjetio ni u 20. minuti od kada je Hajduk morao igrati s igračem manje, a euforiju koja je proključala Andrićevim golom u finišu prvog poluvremena već u sudačkoj nadoknadi primirio je Ibanez. U drugom poluvremenu južnjačka navijačka atmosfera vladala je uglavnom samo na sjevernoj tribini, a dodatno ju je prigušila dimna zavjesa koja se spustila u 60. minuti te uzrokovala drugi prekid utakmice. Gostujući navijači koji su se na tribine vratili nakon 13 mjeseci bojkota u potpunosti su podbacili – iskazali su se samo brojnošću.

U osmom kolu Split, nakon pobjede u Varaždinu, dočekuje Lokomotivu, a Hajduk ide u goste Cibaliji.

Osjetite atmosferu u 115 fotografija!