Kaštelani pustili KRV

03_08_2011
Kaštelani pustili KRV

Ovog petka i subote na Brcu u Kaštel Kambelovcu održat će se prve Kaštelanske <strong>rock </strong>večeri. Predstaviti će se četiri kaštelanska benda - Merkur, Tvrtko Stijena Sekstet, Invictus, te Antibiotik, a da priča ne bude samo lokalnog karaktera pobrinut će se Benny Lava, Continuum i L'kok...

Potaknuti nedostatkom alternativnih sadržaja za mlade u Kaštelima, kao i prostora za promociju mladih demo bendova, članovi udruge Trokut mladih Kaštela odlučili su svome gradu donijeti svježu KRV – ovog petka i subote na Brcu u Kaštel Kambelovcu održat će se prve Kaštelanske rock večeri. To je do sada najveći projekt sa kojim se ova udruga uhvatila u koštac – nakon organiziranih eko akcija čišćenja Kozjaka i tribine o položaju mladih u Kaštelima – i to odrađuju uz pomoć TZ Kaštela, Adria Screena te generalnog sponzora, društva za upravljanje projektima Forming iz Kaštel Novog.

U Kaštel Kambelovcu održat će se prve Kaštelanske rock večeri

U dva dana predstaviti će se četiri kaštelanska benda - Merkur, Tvrtko Stijena Sekstet, Invictus, te Antibiotik, a da priča ne bude samo lokalnog karaktera pobrinut će se Benny Lava i Continuum iz Splita te L'kok iz Šibenika. Program starta u 20.30, završava u 02.00, a ulaz je na obe večeri - besplatan.

tmk.hr