Europsko street art natjecanje

01_07_2011
Europsko street art natjecanje

xSTatic festival ponosno predstavlja novost u svom programu: street art natjecanje The Paint Club - europsko street art natjecanje koje se odvija u 16 zemalja, a od ove godine i u Hrvatskoj! Samo se još<strong> traže</strong> natjecatelji: ilustratori, grafički dizajneri, street artisti, writeri...

xSTatic festival ponosno predstavlja novost u svom programu: street art natjecanje The Paint Club - europsko street art natjecanje koje se odvija u 16 zemalja, a od ove godine i u Hrvatskoj!

Mjesto radnje je xSTatic festival u Splitu, a vrijeme radnje 16. srpnja, subota, s početkom u 18 sati – samo se još traže natjecatelji: ilustratori, grafički dizajneri, street artisti, writeri, svi koji se bave nekom vrstom vizualne umjetnosti i žele dokazati svoje umijeće u području street arta. Svu opremu, Molotow boje i velika platna za oslikavanje, osiguravaju organizatori.

xSTatic festival u Hrvatsku dovodi europsko street art natjecanje

Natječu se timovi, a minimum za tim je dvoje ljudi, dakle dovoljan je jedan street artist i asistent. Sudjelovanjem u Paint Clubu postajete dio široke europske street art mreže, što znači sudjelovanja u daljnjim natjecanjima i okupljanjima u Hrvatskoj i drugim državama.

Ekstra zabava na xSTaticu garantiranja je i uz moćan koncertni program, graffiti session i ekstremne sportove. Prijave su putem online formulara dostupnog na webu.

www.the-paint-club.com
www.xstaticfest.com