Kandidiraj mlade za nagradu za mlade

30_06_2011
Kandidiraj mlade za nagradu za mlade

Mreža mladih Hrvatske je u suradnji s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti pokrenula Nagradu za mlade <em>Uključi se!</em>. Riječ je o nagradi za mladu osobu ili skupinu mladih koja se dodjeljuje za osobit doprinos ostvarivanju pozitivnih društvenih promjena...

Mreža mladih Hrvatske je u suradnji s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti pokrenula Nagradu za mlade Uključi se!. Riječ je o godišnjoj nagradi za mladu osobu ili skupinu mladih od 15 do 30 godina starosti koja se dodjeljuje za osobit doprinos ostvarivanju pozitivnih društvenih promjena u lokalnim zajednicama ili na nacionalnoj razini. Nagradom se želi potaknuti aktivno sudjelovanje mladih u društvenim procesima na lokalnoj i nacionalnoj razini te odati priznanje iznimnom doprinosu mladih u izgradnji društva.

Kandidiraj mladu osobu ili skupinu mladih za nagradu za mlade!

Rok za podnošenje prijava za natjačaj je 18. srpnja 2011. godine nakon čega slijedi online glasovanje pa konačna odluka Povjerenstva o dobitniku ili dobitnici statue, plakete i novčane nagradu u vrijednosti 5.000 kn.

mmh.hr