Povrat troškova državne mature

17_05_2011
Povrat troškova državne mature

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti raspisalo je natječaj za za financiranje troškova pripremnih tečajeva za polaganje ispita državne mature i upis na studijske programe u iduću akademsku godinu.

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti raspisalo je natječaj za financiranje troškova pripremnih tečajeva za polaganje ispita državne mature i upis na studijske programe u iduću akademsku godinu. Financiranje troškova odnosi se na povrat sredstava do iznosa od najviše 2 tisuće kuna, a koja je polaznik pripremnog tečaja uplatio pravnom subjektu ovlaštenom za obavljanje djelatnosti - organizatoru pripremnog tečaja.

Za financiranje troškova jednog pripremnog tečaja za polaganje ispita državne mature i upis na studijske programe u akademskoj godini 2011./2012. mogu se javiti djeca smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, djeca zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, djeca HRVI iz Domovinskog rata, djeca dragovoljaca iz Domovinskog rata, HRVI iz Domovinskog rata i hrvatske branitelje iz Domovinskog rata. Rok za predaju potpune dokumentacije je 30. lipnja 2011. godine.

www.mobms.hr