Vikend sa splitskim NajProfesorima

12_05_2011
Vikend sa splitskim NajProfesorima

Prvi splitski NajProfesori - 13 sveučilišnih nastavnika izabranih isključivo od strane studenata - predstavit će se široj javnosti ovog vikenda na konferenciji nazvanoj<em> Sveučilište gradu Splitu! </em><strong>Predavanja </strong>NajProfesora održavaju se u kinoteci Zlatna vrata...

Prvi splitski NajProfesori - 13 sveučilišnih nastavnika izabranih isključivo od strane studenata - predstavit će se široj javnosti ovog vikenda na konferenciji nazvanoj Sveučilište gradu Splitu! Predavanja NajProfesora održavaju se u kinoteci Zlatna vrata 14. i 15. svibnja, od 17 do 20 sati.

Vikend sa splitskim NajProfesorima - predavanja pa nedjeljna ćakula

Odgovarajući na pitanje Što me motivira?, svaki će NajProfesor u 15 minuta pokušati prisutne zainteresirati za područje svog bavljenja. Predavanja su namijenjena široj publici pa slobodno pozovite rodbinu i prijatelje. Nakon nedjeljnih predavanja, druženje s NajProfesorima nastavlja se u hostelu Golli&Bossy. Svoj dolazak možete, a ne morate, potvrditi na facebooku ;)

Prvi NajProfesori Splitskog sveučilišta

Arsen Bačić Pravni fakultet
Ante Bilušić Prirodoslovno-matematički fakultet
Ita Borovac Umjetnička akademija
Daša Dragnić Ekonomski fakultet
Irena Drmić Hofman Medicinski fakultet
Josip Gugić Međusveučilišni studij mediteranske poljoprivrede
Magdi Lučić Lavčević Kemijsko-tehnološki fakultet
Ivica Puljak Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje
Maja Pavela Vrančić Sveučilišni studijski centar za studije mora
Damir Sekulić Kineziološki fakultet
Tatjana Stanivuk Pomorski fakultet
Dujmo Žižić Građevinsko-arhitektonski fakultet
Brian D. Willems Filozofski fakultet

Više o predavačima, odnosno NajProfesorima, pročitajte na webu Sveučilišta u sjeni.

Konferencija Sveučilište Gradu Splitu! prva je takva manifestacija u povijesti splitskog sveučilišta. Podsjetimo, izbor NajProfesora organizirala je udruga Sveučilište u sjeni. Studenti su od prosinca do travnja nominirali nastavnika sa svog fakulteta za kojeg su smatrali da zaslužuje ponijeti ovu prestižnu titulu. Na webu Sveučilišta u sjeni možete saznati tko je sve bio nominiran, s kojih je fakulteta stiglo najviše glasova i kako su izabrani prvi splitski NajProfesori.

www.sveuciliste-u-sjeni.org