Na Zenti najžešći zvuk do sada

29_03_2011
Na Zenti najžešći zvuk do sada

Tjedan nas dana dijeli od posljednje kvalifikacijske večeri ST-@rt festivala koji u klubu O'Hara sada već sedmu srijedu u nizu predstavlja demo bendove. <strong>Pretposljednja</strong> kvalifikacijska večer donosi nam najžešći zvuk do sada.

Tjedan nas dana dijeli od posljednje kvalifikacijske večeri ST-@rt festivala koji u klubu O'Hara sada već sedmu srijedu u nizu predstavlja demo bendove. Pretposljednja kvalifikacijska večer donosi nam najžešći zvuk do sada.

Pretposljednja kvalifikacijska večer donosi nam najžešći zvuk do sada

Bendovi koji će prašiti na Zenti od 21 sat abecednim redom su:

Antibiotik, kaštelanski nu metal bend sa petogodišnjim stažem i više snimljenih demo materijala iza sebe, čije dvije pjesme možete poslušati na myspace stranici.

Victim, Splićani koji svoj melodični dead metal pomiješan sa heavy metalom i progresivom nazivaju happy hardcore ili cartoon metal. Ovaj zanimljivi spoj možete preslušati klikom na link.

DominatioN, splitski bend koji za sebe kažu da sviraju death metal hardcore grind, što se pak može lako provjeriti iz jedine pjesme koju su odlučili podijeliti na svome myspace profilu.

Koziak, najiskusniji bend večeri sa preko deset godina staža u razvaljivanju bubnjića sa svojim melodičnim death metalom. Četiri pjesme sa kojima se predstavljaju potencijalnoj publici poslušajte na myspaceu.

Premda se Zenta ne može mjeriti sa mračnim skandinavskim šumama i sličnom ikonografijom, glazbeni doživljaj sigurno neće izostati, a oblačno vrijeme koje najavljuju dodatno će upotpuniti atmosferu – osjećate li se kao metalac, nabacite štagod crno na sebe i pravac O'Hara. Do srijede doduše ne stignete uzgojiti grivu za kvalitetni headbang, no srećom to nije preduvjet za dobru zabavu koja nas sigurno očekuje uz gore navedene bendove.

napisala: KMaja